Uppdaterad 2018-08-09 | Publicerad 2015-03-16

Sampdoria vann på Olympiastadion

Roma föll med 0-2 mot Sampdoria och buades ut på Olympiastadion.

Samtidigt knappar ärkerivalen Lazio in på serietvåan.

Ett skadedrabbat Roma hade ingen rolig dag på jobbet. Hemmalaget hade lägen att spräcka nollan i den första halvleken, men det var Sampdoria som gjorde målen i andra.

Lorenzo De Silvestri gav bortalaget ledningen i den 60:e minuten och Luis Muriel punkterade sedan matchen mot serietvåan. Hemmalaget fick lämna planen samtidigt som de buades ut av fansen.

Roma har hela 14 poäng upp till ledande Juventus och nu flåsar ärkerivalen Lazio dem i nacken på allvar. Lazio vann borta mot Torino med 2-0 och är nu bara en poäng efter Roma.

Ny förlust för Milan

Milan har det fortsatt tungt i Serie A. Mot Fiorentina såg laget ut att vara på väg mot en välbehövlig seger, men återigen tappade Filippo Inzaghis mannar ledning.

Mattia Destro gav Milan ledningen, men med åtta minuter kvar började Fiorentina sin vändning. Gonzalo Rodriguez satte först 1-0 och med en minut kvar av ordinarie tid avgjorde Joaquin matchen.

Milan ligger på tiondeplats i Serie A hela 29 poäng efter ledande Juventus.