Uppdaterad 2018-08-13 | Publicerad 2013-02-24

Det var 14 år sedan sist.

Men i kväll spelade Inter–Milan oavgjort.

Mario Balotelli lämnade planen mållös mot sitt före detta lag.

Knappt halvvägs in i första halvlek ställde Milan om på mittplan. Bollen hamnade hos Kevin-Prince Boateng som skickade bollen i djupled till Stephan El Shaarawy.

Med en höger yttersida tryckte den 20-årige anfallaren till bollen och kunde se den gå in vid första stolpen bakom Samir Handanovic.

Med 20 minuter kvar av ordinarie tid kom utjämningen.

Ezequiel Schelotto hade bara varit på planen i några minuter när han nickade in 1-1 bakom Christian Abbiati.

– Det är en dröm, jag kommer aldrig att glömma de fantastiska känslorna jag upplevde, säger Schelotto till Sky Sport Italia.

– Jag vill tillägna det till min familj som var här och tittade på mig i kväll.

Balotelli blev mållös

Mario Balotelli, som spelade för Inter 2006-2010, fick lira hela matchen för Milan. Anfallaren ställde till med oreda för Inters försvar, men lämnade planen mållös.

Det var första gången sedan mars 1999 som ett Derby della Madonnina, med Inter som hemmalag, slutade oavgjort. Då blev det 2-2 mellan Inter och Milan.

”Rossoneri” är trea i serie A på 45 poäng. Inter ligger på femte plats, en poäng bakom rivalen.