Thiago Silvas vädjan: Förläng Zlatans kontrakt!

Av: Johanna Frändén

Publicerad:
Uppdaterad:

PARIS. Zlatan Ibrahimovic gör sin sista CL-vår under rådande kontrakt med PSG. Men om Thiago Silva får bestämma blir det fler.

– Efter allt han gjort den här säsongen har han gjort beslutet för klubbens president enklare, säger brassen till Le Parisien.

PSG:s kapten inleder i dag slutspelsfasen i Champions League med klubben för fjärde året i rad. Thiago Silva kom till den franska huvudstaden från Milan 2012, samma sommar som lagkamraten Zlatan Ibrahimovic, och han hoppas att vårens europaäventyr inte blir deras sista tillsammans.

I en intervju med Le Parisien som publiceras i dag och som Sportbladet fått ta del av, ger brassen sin syn på Zlatan, vars kontrakt går ut i sommar.

”Obetalbart”

– Det är svårt, för det är ju inte mig det gäller och jag vet inte vad som pågår i Ibras och presidentens (Nasser al-Khelaïfi, reds. anm) huvud. Men med allt Zlatan gjort den här säsongen gör han presidentens beslut enklare, säger Silva till Le Parisien.

Zlatan Ibrahimovic gör en av sina bästa säsonger i karriären, med 21 mål på 20 ligamatcher, och ytterligare sex mål i de inhemska cuperna och Champions League.

– Att ha en spelare som Ibra är obetalbart. Jag vet att presidenten är intelligent och att han kommer att förlänga hans kontrakt … om Ibra vill det, säger Thiago Silva.

Publicerad:

LÄS VIDARE