Första matchen från start på två månader.

Det slutade med straffmiss för Jimmy Durmaz.

Sedan fick han se Mario Balotelli och Nice åka hem med tre poäng.

I slutet av september skadade Jimmy Durmaz ljumsken. Han ådrog sig skadan när han skulle skjuta ett skott.

– Det small till ordentligt. Det är en sträckning högt upp i ljumsken, sa Durmaz till Sportbladet.

Den skadan gjorde att han missade VM-kvalmatcherna mot Luxemburg och Holland, samt båda matcherna mot Italien i VM-playoff.

Den 18 november var han tillbaka på fotbollsplanen, han hoppade in i 0–0-matchen mot Metz. I kväll fick Durmaz spela från start för Toulouse för första gången på två månader.

Missade straff

I den 50:e minuten, vid ställningen 1–0 till Toulouse, blåste domaren straff. Durmaz fick då en ypperlig möjlighet att utöka ledningen för hemmalaget. Men Durmaz, som hade gjort tre mål från straffpunkten den här säsongen, missade.

Nice-målvakten Walter Benitez kastade sig åt rätt håll och räddade Durmaz straff. Den 28-årige svenske landslagsmannen fick sedan se Nice vända matchen.

Balotelli kvitterade

En halvtimme senare fick Nice straff. Mario Balotelli var kylig från straffpunkten och sköt in 1–1. På tilläggstid sköt Bassem Srarfi hem tre poäng till Nice.

Durmaz byttes ut i den 81:e minuten. Ola Toivonen satt på bänken hela matchen. Toulouse har spelat fem raka matcher utan att vinna. Laget är på 14:e plats i franska ligan.