Skador kunde inte stoppa Real Madrid

Uppdaterad 2011-03-08 | Publicerad 2005-10-29

Doldisen Mejia avgjorde

Med flera stjärnspelare borta såg en doldis till att föra upp Real Madrid i toppen av spanska ligan på lördagkvällen. Ersättaren Alvaro Mejia hann inte ens vara på planen i en minut innan han avgjorde mot Real Betis med 2–0-målet på nick i den andra halvleken.

succéinhopp Alvaro Mejia hade inte varit på planen mer än en minut innan han avgjorde matchen mot Real Betis.

Innan dess hade Robinho gjort 1-0 för gästerna med ett skruvat skott från straffomfådeslinjen i den 30:e minuten. Brassen köptes i augusti från Santos för dryga 230 miljoner kronor och satte sitt andra mål i ligan, rapporterar AP.

Segern innebar att presssen minskar på Real Madrids coach Vanderlei Luxemburgo, efter de två senaste förlusterna mot Valencia och Deportivo La Coruna.

Real Madrid, som vunnit ligan 29 gånger, saknade flera spelare. Bland annat saknades storstjärnorna David Beckham, Ronaldo och Zinedine Zidane. Man hade ändå inga bekymmer med Betis, som också var drabbat av skador och saknade sex man ur förstaelvan.