Ronaldos ovanliga miss – slog hål i luften

Publicerad 2017-12-23

El Clásicos första halvlek bjöd inte på några mål.

Men det var inte för att det saknades chanser. Världens bästa spelare, Cristiano Ronaldo, sköt till exempel ett märkligt hål i luften i jätteläge.

– Han är så ivrig där, säger Bojan Djordjic i Viasat.

Det brukar kallas världens största fotbollsmatch och det är ingen tvekan om att Real Madrid-Barcelona ställer upp med världens bästa fotbollsspelare. Lionel Messi på ena sidan och årets bästa spelare, Cristiano Ronaldo, på den andra.

Ingen av dem hittade nätet i första halvlek, Ronaldo är nog den som grämer sig mest.

Redan efter tio minuter fick han en perfekt boll snett inåt bakåt men i stället för ett direktskott till 1–0 från straffpunkten så ... missade han hela bollen.

– Han är så ivrig, han vill så gärna göra mål där, säger Bojan Djordjic.

Ronaldo fick ett läge till från vänster, men då stod Marc-André ter Stegen där och bjöd på en fin benparad.

Paulinho hade Barcelonas bästa chans men då räddade Keylor Navas, men allra bästa läget fick Karim Benzema som nickade stenhårt i utsidan stolpen i 42:a minuten.

I andra halvleken spräcktes dock nollan – för Barcelona. Gästerna vann till slut med klara 3–0 på Bernabéu (läs mer här!).

Se fler höjdpunkter på viasatsport.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se