Balotellis ersättare frälste Milan

Uppdaterad 2018-08-13 | Publicerad 2013-03-02

”Rossoneri” gick förbi Lazio i serie A

Milan saknade sin nya guldklimp.

Men då klev ersättaren Giampaolo Pazzini fram och blev tvåmålsskytt när ”Rossoneri” vann mot Lazio med 3-0.

Det betyder att Milan är trea i serie A.

Mario Balotelli har gjort succé i serie A sedan han anlände till Milan. Men på lördagskvällen mot serietrean Lazio saknades 22-åringen.

Då slog ersättaren till.

Giampaolo Pazzini blev stor hjälte när han gjorde två mål för Milan i 3-0-segern mot Lazio.

Candreva utvisad

Lazio kom till Milano med flera skador och det blev inte lättare efter en dryg kvart när Antonio Candreva blev utvisad.

Matchen avgjordes i slutet av första halvlek när Pazzini petade in 1-0 i den 40:e minuten och Boateng utökade några minuter senare.

I och med segern gick Milan om Lazio och har nu 48 poäng, en mer än Rom-laget. Juventus leder på 59 poäng och tvåan Napoli har 53.