Bänkad i ödesmatchen, men inbytt och matchhjälte till sist.

Shpetim Hasani gav IFK Norrköping tre välbehövliga poäng i bottenstriden.

Nästan 10 000 åskådare kom till gratismatchen på Nya Parken mellan Norrköping och Trelleborg.

Ett lätt ångestladdat möte mellan två lag precis ovanför strecket.

Precis som i vårmötet på Vångavallen vann IFK Norrköping med 2–1, den här gången efter ett segermål av Shpetim Hasani i den 79:e minuten.

Hasani, som har startat de flesta matcher den här säsongen, fick börja på bänken den här gången. Han ersatte skadade speldirigenten Astrit Ajdarevic i 66:e minuten, och tretton minuter senare kopierade han Ajdarevics bedrift från den första halvleken: en behärskad nick i målet efter ett fint inlägg.

Kanonskott i ribban

TFF var inte alls ofarligt. Andreas Grahm var ständigt på hugget och Mattias Adelstam hade ett par bra lägen. Det var Adelstam som serverade Kristian Haynes till kvitteringen i den 44:e minuten, och det var samme man som hade ett kanonskott i ribban med tio minuter kvar.

Närmare än så kom inte Trelleborg trots att man försökte trycka på i slutminuterna.