Sju poängs försprång – vann komfortabelt mot ligatvåan.

Stekheta Robert Lewandowski och Thomas Müller frälste Bayern München mot Borussia Dortmund.

Det blev 5-1 till den regerande mästarklubben.

Bayern München, som har vunnit Bundesliga tre år i följd, dominerar kraftigt i ligaspelet.

På söndagskvällen körde Pep Guardiola och hans mannar över ligatvåan Borussia Dortmund.

Siffrorna skrevs till 5-1 efter en målexplosion i andra halvlek.

Släppt in fyra mål

Bayern har gått helt rent den här ligan, laget har 24 poäng efter åtta omgångar och en målskillnad på 28-4.

Thomas Müller gjorde två mål inom tio minuter i den första halvleken. Pierre-Emerick Aubameyang reducerade i anfallet efter.

Men det målet störde inte hemmalaget.

Lewandowski i storform

Robert Lewandowski tryckte in två mål inom en kvart i andra halvlek och då var matchen avgjord. Mario Götze faststället slutresultatet 5-1.

Lewandowski, som gjorde fem mål på nio minuter mot Wolfsburg, har nu gjort tolv ligamål på sju matcher. För Müller har det blivit åtta fullträffar på åtta matcher.

Det var också ett speciellt mål för Aubameyang. Han har nu gjort mål i de åtta första matcherna i Bundesliga – det gör honom historisk.