Prahls succé i återkomsten

Uppdaterad 2018-08-08 | Publicerad 2008-04-06

Gais rasade ihop

Tom Prahls återkomst till Vångavallen blev en succé. Trelleborgs FF besegrade Gais med 3–1.

Tala om drömstart. I den 23:e minuten gjorde Magnus Andersson sitt andra och Trelleborgs tredje mål. Gais rasade fullständigt samman i den första halvleken. Kanske saknas sålda mittbacken Markus Halsti.

– Vi gör en jävligt dålig halvlek, ursäkta språket, men vad ska man säga? Frågar sig Gais lagkapten Fredrik Lundgren i PPV.

Pinsamt Gais

Framförallt 2–0-målet var riktigt pinsamt för Gais. En misslyckad hörnvariant plockades upp av nyförvärvet Paulino Lopes Tavares som tog med sig bollen över hela planen innan han stannade upp strax utanför Gais straffområde, la bollen till rätta och via Prince Ikpe Ekong sköt den i en båge över en chanslös Dime Jankulovski i Gais-målet.

Efter den inledningen var det givetvis över för Gais. Gästerna lyckades reducera med dryga 20 minuter kvar att spela genom en riktig drömträff av Björn Andersson, men närmare kom inte Makrillarna.