Cagliari jublar, Buffon deppar.

Ikväll jublar Zlatan Ibrahimovic, Jose Mourinho och de andra i Inter.

Främsta konkurrenten om ligatiteln förlorade hemma mot Cagliari med 3–2.

Den stora hjälten i Milano ikväll heter Alessandro Matri.

På sju minuter vände Juventus ett 1–0-underläge hemma mot Cagliari till ledning med 2–1 efter mål av Mohamed Sissoko och Pavel Nedved och då såg det ut att gå som förväntat. Juventus hade dessutom flera möjligheter att utöka till 3–1, men trots att man inte tog vara på dessa tillfällen så hade Turinlaget ledningen i paus. Nio minuter in på andra halvlek kunde dock Jeda kontra in 2–2. Juventus vinkade på offside, men fick inget gehör hos domaren. Ett kryss var ett misslyckande. Slutresultatet var ett fiasko. Cagliari fick nämligen chansen att kontra ytterligare en gång och Alessandro Matri fick komma helt fri och rullade säkert in 3–2.

Kan rycka

Olof Mellberg startade som högerback, men när Giorgio Chellini tvingades utgå fick svensken kliva in i mittförsvaret nio minuter innan Matri kunde kontra in segermålet. En stor seger för Cagliari och en stor seger för Inter. Laget är sex poäng före Juventus, vilket kan bli nio poäng om det blir seger imorgon hemma mot bottenlaget Torino som slåss för sin serie A-status. Milan har å andra sidan chansen att gå förbi Juventus med en poäng om de vinner borta mot Lazio imorgon.