Handboll fällde Norrköping

Uppdaterad 2018-08-08 | Publicerad 2008-04-24

Toivonen matchvinnare för MFF

Malmö FF tycks ha vaknat till liv ordentligt. Hemma mot IFK Norrköping blev det seger med 2–1 efter två mål av Ola Toivonen.

Malmö FF

Nej, det blev ingen ny framgång för Sören Cratz efter den sena kvitteringen borta mot Helsingborgs IF. Malmö FF blev alltför svåra för nykomlingen som dessutom bjöd på det första målet. Mikael Blomberg tog med handen efter 25 minuters spel och inte nog med att det blev straff för hemmalaget Blomberg fick nämligen rött kort.

Ola Toivonen satte straffen högt till höger om målvakten och därmed hade Malmö FF greppet om matchen. IFK kämpade på, men Malmö ägde första halvlek. Den andra hann knappt börja innan Toivonen slog till igen efter ett fint samarbete med Labinot Harbuzi.

När Rikard Spong reducerade för gästerna med cirka 20 minuter kvar fick IFK lite fart under fötterna, men Malmö FF vann ändå rättvist och Aghon Mehmeti var en ribbträff ifrån 3–1.