Vänsterhörnan blir farlig men Buffon räddar!

90+5'

Högerhörnans andravåg kommer från vänster och bryts till ny hörna.

90+4'

Serginho dras ner till vänster, cirka 30 meter från mål. Frisparken skarvas till hörna.

90+3'

Blasi varnas efter att ha tagit långt tid på sig inför en frispark långt utifrån.

90+2'

Rui Costa slår frisparken mot bortre stolpen, där Nesta i trängt läge nickar utanför.

90+1'

Gattuso ordnar inläggsfrispark till höger.

90+1'

Fem stopptidsminuter aviserade.

89'

Nedved väggar sig in i straffområdet till vänster och skjuter ett markskott mot första stolpen. Lätt touch via Nesta men Dida klarar.

88'

Stam slår ett tidigt högerinlägg som Inzaghi inte kommer tillräckligt högt på.

86'

Milan fortsätter att mata bollar på djupet. Juventus slår ifrån sig.

81'

Inzaghi hamnar i i tät duell med Thuram och Buffon som får tag i bollen. Inzaghi slår ut med armarna och vill ha straff, oklart varför.

80'

Milan får en vänsterhörna som blir resultatlös.

Blasi ersätter Appiah.

78'

Stark Milanpress med flera på varandra följande lägen. Anfallet avslutas med att Cafú skjuter ett vänsterskott som täcks av Cannavaros arm inne i straffområdet. Ingen åtgärd men Cafú och Gattuso protesterar.

77'

Nedved kliver inåt i ett Juveanfall och skjuter från distans ett välplacerat lågt skott strax utanför höger stolpe.

76'

Trezeguet ersätts av Zalayeta.

75'

Cafú tar sig fram till höger i nästa anfall och dras i tröjan av en liggande Zambrotta när brassen är på väg in i straffområdet. Cafú lägegr sig därefter och kanske är det det som får Collina att inte döma straffspark. Zambrotta borde ha visats ut i det läget.

74'

Milan kontrar men inlägg ett täcks och situation två blir offsideavblåst.

74'

Del Piero slår själv inläggsfrisparken flackt mot första stolpen där Cannavaro dyker och nickskarvar mot mål. Dida räddar.

73'

Stam går in tätt mot Del Piero som får firspark nere till vänster.

71'

Rui Costas längre frispark rensas undan.

71'

Emerson varnas efter att ha dragit i Kaká i flera meter.

Juventus är nu mer samlat och tillbakadraget och har tillfälligt (?) tvingat Milan till lägre tempo.

68'

Rui Costa slår ett inlägg från vänstersidan. Shevchenko nickar över.

66'

Seedorf ersätts av Rui Costa.

65'

Frisparken, något till höger från knappa 30 meter, lyfts in i straffområdet av Emerson. En ren Del Piero nickar i ribban! Returen är nära att gå i Juvefavör men Trezeguet får inte träff på volleyn.

64'

Gattuso tacklar Nedved som kommer med fart.

62'

Trezeguet slår ett inlägg från högra delen av straffområdet på en förlupen boll. Inlägget går mot vänstra stolpen, där Emerson får för snäv vinkel för att styra in sin volley.

Milan har inlett den andra halvleken mycket bra och är framförallt starkt på kanterna. Juventus har stora problem.

60'

Birindelli ersätter den skadade Camoranesi och tar hans position.

60'

Shevchenko skjuter högt över på volley efter ett vänsterinlägg från Serginho.

57'

Milan kontrar till vänster efter att Camoranesi tacklats hårt av Gattuso. Shevchenko slår ett inlägg med höger yttersida mot en fri Inzaghi. Denne avslutar rakt på en utrusande Buffon. Inzaghi är nära att kunna peta in returen men Zambrotta fullföljer sin löpning och trycker bort Inzaghi som fumlar ut bollen över kortlinjen.

Camoranesi hjälps av planen.

55'

Inzaghi ersätter Tomasson.

52'

Nytt bra inlägg från Serginho. Inlägget passerar alla och når Cafú till höger. Cafús markskott går en bra bit till vänster om målet.

51'

Seedorfs frispark resultatlös.

51'

Cafú får frispark efter att ha stoppats till höger om straffområdet.

49'

Bra Milananfall till höger som går över till vänsterkanten. Nyinbytte Serginho slår ett mycket fint inåtskruvat inlägg som passerar alla.

46'

Andra halvlek har startat. Serginho har ersatt Pirlo och Milan spelar 3-5-2.

Juventus har varit det bättre laget och har tagit ledningen på en av få chanser som skapats. Juve har klivit fram mer än hemmalaget som kommit i kontringar. Några större chanser har Milan inte skapat även om man haft lägen som kunnat bli riktigt farliga.

45+1' min

Första halvlek slut.

42' min

Seedorf slår själv inläggsfrisparken som nickas undan.

42' min

Seedorf dras ner på vänsterkanten.

Milan har flyttat fram spelet något efter målet.

39' min

Zambrotta varnas efter att ha dragit ner en framstormande Gattuso.

36' min

Vänsterkott från strax utanför straffområdet efter kvick vändning av Del Piero. Dida släpper kort retur men tar hand om bollen själv innan Trezeguet och Camoranesi hinner fram.

34' min

Frisparken slås i muren.

33' min

Juventus får frispark någon meter utanför vänster straffområdeskryss efter en förseelse av Gattuso.

31' min

Inläggsfrisparken resultatlös.

30' min

Nesta drar tag rejält i Camoranesi på Juves högerkant. Frispark dömd. Nesta ligger pyrt till framöver.

29' min

Nesta varnas för en tackling mot Nedved under målanfallet.

28' min

0-1 Trezeguet!

Del Piero springer på en längre boll till vänster och börjar vända fram och tillbaka mot Gattuso. Inlägget täcks av Gattuso innan Del Piero med en cykelspark slår ett nytt inlägg. Trezeguet kommer perfekt i den breda luckan mellan Stam och Maldini vid vänster målområdeskryss och nickar via Didas händer i mål.

Fortsatt liknande matchbild. Juventus håller spelet högt uppe och Milan kontrar.

22' min

Skottet går rakt på Gattuso som försöker täcka undan Juventus mur.

21' min

Milanfrispark rakt framifrån cirka 30 meter från mål.

19' min

Shevchenko kommer fri till höger på en djupledsboll, men kommer ur vinkel när han drar Buffon. Försvaret hinner ikapp och reder ut situationen.

Fortsatta Juveförsök att forcera Milanförsvaret, utan att komma förbi.

15' min

Zambrotta skjuter ett misslyckat markskott från lång distans.

Juventus har fortsatt ett visst spelövertag och flyttar fram flera spelare i anfallen. Zambrotta har varit med mycket i anfallen, men Milanförsvaret faller snabbt och är samlat tillsammans med mittfältet, för att sedan ställa om i snabba kontringar.

10' min

Juveförsvaret får undan Pirlos inläggsfrispark efter visst besvär.

10' min

Frispark för Milan till vänster.

Milan har försökt slå bollar i djupet efter snabba kontringar, men blivit ställda offside ett antal gånger.

7' min

Camoranesis frispark slås för kort och slås undan. Juventus behåller bollen utan att åstadkomma något.