Blytung förlust för ex-allsvenska laget

Uppdaterad 2015-06-08 | Publicerad 2015-06-07

Mjällby fortsätter att förlora

Förra säsongen spelade Mjällby i allsvenskan. Nu ligger de näst sist i superettan. På söndagen kom lagets tionde förlust för året, då nykomlingen IK Frej vände 0–1-underläge till seger med 3–1.

Benjamin Fadi gav hemmalaget ledningen på tilläggstid i första halvlek, då han satte sitt första mål i Mjällbytröjan.

Som en blixt från klar himmel kvitterade Frej genom Joakim Runnemo efter dryga timmens spel, och det fick Mjällbyspelarna att börja hänga med huvudena.

Tio minuter efter 1–1-målet gjorde gästernas Sasa Plavsic 2–1 och med knappa fem minuter kvar att spela avgjorde Victor Söderström.

I och med förlusten ligger Mjällby kvar på nedflyttningsplats i tabellen, med tre poäng upp till kvalstrecket.

I söndagens andra match spelade Assyriska och Ljungskile 0–0.