Superduon avgjorde för Barcelona - igen

Uppdaterad 2015-11-09 | Publicerad 2015-11-08

Suarez och Neymar ledde "Barca" till seger

En halvlek räckte för Barcelona.

Luis Suarez och Neymar hade lekstuga när Villarreal besegrades på hemmaplan med 3-0.

Den sistnämde stod också för en riktig delikatess i den andra halvleken.

När katten är borta dansar råttorna på bordet.
I Lionel Messis frånvaro har Neymar och Luis Suarez stått för en massiv målproduktion i Barcelona. De 16 senaste målen laget har gjort i ligan har kommit från de båda stjärnanfallarna - åtta mål var de sju senaste matcherna.

Drömmål av Neymar

Villarreal orkade hålla emot i 60 minuter innan Neymar kunde ge Barcelona ledningen. Luiz Suarez kunde tio minuter senare utöka till 2-0 på straff.

Men det var Neymar som skulle bli tvåmålsskytt. I slutminuterna kickade han vackert bollen över sitt eget huvud och avslutade distinkt på volley. En aktion som totalt ställde Villareal-backen Juame Costa.

Barcelona ryckte i och med 3-0 segern ifrån Real Madrid i toppen och har nu tre poäng till godo med en match mer spelad.