”Svårare att missa den än att sätta den”

Uppdaterad 2017-05-22 | Publicerad 2017-05-17

Saman Ghoddos.

Östersund lyckades inte få hål på Sirius under onsdagskvällen.

Saman Ghoddos hade ett jätteläge att göra 1–0 i första, men anfallaren stod för årets miss i allsvenskan.

– Det är svårare att missa den än att sätta den, säger han.

Saman Ghoddos har bara gjort ett mål i allsvenskan den här säsongen. Mot Sirius trodde alla att han skulle göra sitt andra.
Det var i den 24:e minuten som Ken Sema frispelade Ghoddos i straffområdet. Anfallaren hade helt öppet mål, men lyckades ändå träffa handen på målvakten Joshua Wicks.

”Sämsta avslutet i mitt liv”

– Det är jävla dåligt avslut, sämsta i mitt liv. Det måste vara mål där. Det är svårare att missa den än att sätta den, så är det bara, säger han till C More.

Östersund dominerade matchbilden i stort över 90 minuter, och de flesta farligheter kom från Ken Semas vänsterkant. Men Sirius höll väldigt tätt bakåt och släppte inte till mycket. Sirius hade det svårt i anfallsspelet, och Kingsley Sarfo och Moses Ogbu kom inte upp i den nivå vi har varit vana att se dem denna säsongen.

Har spelat oavgjort sedan 2012

– Vi får vara tacksamma för en pinne. Vi försvarar oss väl, och släpper inte till mycket målchanser. Det är inte lätt att ta poäng här, så det ska vi vara stolta över, säger Sirius tränare Kim Bergstrand till C More.

Sirius och Östersund har spelat oavgjort alla deras tävlingsmöten sedan 2012, och detta var den femte matchen i raden där lagen delar på poängen.

Resultatet gör att Sirius faller ner till en fjärdeplats i tabellen. Östersund är alltjämt åtta.

I nästa omgång möter Östersund Kalmar, och Sirius spelar mot Hammarby.