LJUNGSKILE. Ljungskiles Aleksandar Kitic fick i klä sig rollen som målsumpare mot Malmö FF.

Mittfältaren hade tre chanser att rädda poäng i bottenkampen.

- Jag missade, säger han.

Malmö FF

Vid ställningen 2–1 till Malmö FF hade bottensprattlande Ljungskile en rejäl chans att skaffa sig minst en värdefull poäng.

Laget satte press på gästerna från Skåne och radade upp chanser. Flest möjligheter fick mittfältaren Aleksandar Kitic.

I den 70:e minuten smet hans skott strax utanför ena stolpen, fyra minuter senare missar han helt omarkerad centralt i straffområdet hela målet och två minuter senare går hans skott utanför igen.

Efteråt stod han lite förlägen men ändå rakryggad och förklarade sina missarna.

- Jag var säker att jag skulle göra mål på den första chansen. Den andra kom lite överraskande. Den tredje var så nära, säger han.

På lördag fortsätter Ljungskiles kamp för att rädda en kvalplats, Gais kommer till Starke Arvids Arena.

- Jag tror att vi klarar det ändå, vi är ett bra lag, ett allsvenskt kag. Det visade vi ändå i dag, säger Kitic.