”Vi var inte alls med i matchen”

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2010-09-10

Halmstad på väg mot nedflyttning

Ett ett viljemål av Josef Karlsson och ett klassmål av René Makondele gav Häcken segern mot Halmstad på Rambergsvallen.

Nu börjar nedflyttningshotet bli allt mer tydligt för ett sladdande HBK i tabellen.

– Vi var inte alls med i matchen. Vi var inte med från start, säger HBK:s Mikael Rosén i ppv.

Mikael Rosén.

Häcken tar ett välkommet steg ifrån nedflyttningstrecket när den jämna allsvenska tabellen nu kan vara på väg att spricka ihop. Med höstsäsongen kvar börjar det snart utkristallisera sig vilka lag som kommer att göra upp i den riktiga bottenstriden.

HBK mot botten

Halmstad ser allt mer ut att bli ett av dem.

– Vi var inte alls med i matchen. Det var lite första halvlek som avgjorde. Vi var inte med från start, säger Mikael Rosén.

På bortaplan mot Häcken hade de blåtröjade spelarna inte mycket att sätta emot. Josef Karlsson sprang sönder försvaret och satte 1-0 efter 33 minuter. Redan sju minuter senare stängdes matchen.