Hammarby vände mot Göteborg

Uppdaterad 2018-04-24 | Publicerad 2018-04-21

Sju mål och sex poäng på två matcher.

Det går bra för Hammarby i damallsvenskan just nu.

Idag vände laget ett underläge borta mot Kopparbergs/Göteborg till en 3–1-seger.

Hammarby låg länge på nedflyttningsplats i fjol men höll sig kvar i damallsvenskan efter en stark vår.

I år kan laget se på tabellen med helt andra känslor.

Efter dagens 3–1-seger borta mot topptippade Kopparbergs/Göteborg toppar Bajen damallsvenskan med sex poäng, och sju gjorda mål, på två matcher.

Press med tidigt mål

Det var förvisso hemmalaget som fick den bästa starten på matchen. Stjärnvärvningen Christen Press gjorde precis som i premiären mål, den här gången redan efter sex minuters spel.

Men sedan var det Hammarby för hela slanten i målprotokollet. Direkt i andra halvleken nickades Cathrine Dahlströms inlägg in i eget mål av hemmalaget. Kvarten senare placerade lagkaptenen Olga Ekblom in 2–1 innan Hanna Lundqvist fastställde slutresultatet till 3–1 på tilläggstid.