Sedan åkte stjärnan på ett gult kort och missar nästa match

Först bötfälldes han för att ha smygrökt.

Sedan drog Mario Balotteli på sig ett gult kort mot Fiorentina och är därmed avstängd nästa match.

Samtidigt tappade Milan en 2-0-ledning – trots en man mer.

På väg till matchen mot Fiorentina ertappades Mario Balotelli med att röka på tågtoaletten. Enligt flera italienska medier var det en vakt som kom på Balotelli. Lagkamraten M'Baye Niang ska sedan ha berättat för vice presidenten Adriano Galliani som direkt meddelade att Balotelli bötfälls.

I matchen mot Fiorentina tog Milan ledningen när Ricardo Montolivo satte 1-0 efter 15 minuter. I slutet av första halvlek åkte Nenad Tomovic ut efter att ha armbågat Stephan El Shaarawy i ansiktet.

Ville ha straff

Mathieu Flamini ökade på till 2-0 i den 62:a minuten. Men sedan gick det utför. Antonio Nocerino orsakade en straff när han fällde Adem Ljajic. Ljajic tog själv han om straffet och satte reduceringen. Bara minuter senare fick Fiorentina en ny straff och David Pizzaro satte kvitteringen.

Milan ville ha straff med fem minuter kvar efter att Abate fått en knuff i straffområdet, men domaren friade och bortalaget tappade poäng.

Balotelli drog även på sig en onödig varning när han stoppade en ofarlig frispark och är därmed avstängd nästa match.