Här är Juventus-Reggina - minut för minut

Matchen slut.

90+5'

49:41 spelade när bortalaget får frispark i mittcirkeln.

90+4'

Ibrahimovic håller bollen i 20 sekunder och sysselsätter en stackars försvarare, innan han lämnar till Zebina som försökte ordna en hörna men bollen döms till bortalaget.

90+3'

Reggina i attack som avvärjs i straffområdet. Tre minuter spelade.

90+3'

Juve vinner bollen av ett Reggina som inte hittar luckor. Halva stopptiden spelad.

90+2'

Juventus fokuserar mycket på försvarsspel nu.

90'

Ordinarie matchtid har passerat 90 minuter, men minst fem minuters stopptid blir det.

89'

I följande anfallsvåg får Reggina in bollen i straffområdet, där Juventus inte får undan den. Mesto försöker få till et tavslut men bollen täcks. Han snappar upp den igen och avslutar med ett markskott strax utanför högra stolpen.

89'

Lång inläggsfrispark från höger för Reggina. Esteves slår den men Juventus nickar undan bortom vänstra stolpen.

86'

Mittfältaren Boudianski ersätter Cannarsa.

86'

Mesto får en lång inläggsfrispark till höger efter att ha fallit i kamp med Tacchinardi. Resultatlöst.

85'

Zebina blir liggande efter en duell. Även Emerson och Cannavaro har fått smällar och ser ut att ha ont.

82'

Mesto petar bollen snyggt förbi Juveförsvaret men petningen blir för lång och Cannavaro hinner täcka ut till hörna. Högerhörnan rensas tillbaka ut till hörnläggaren Tedesco som spelar kort i sidled till Zamboni. Denne slarvar bort situationen.

81'

Esteves ersätter Nakamura.

80'

Del Piero skjuter över på en längre frispark.

79'

Zeytulaev viker inåt från vänsterkanten och försöker placera in bollen i bortre gaveln. Avslutet någa meter utanför.

79'

Pessotto ersätter Zalayeta. 4-4-2 nu, med Pessotto till vänster. I anfallet fortsätter den senaste kvartens två dominater.

78'

Även denna gång tar det tid innan frisparken slås. Ibrahimovic drar till hårt men över.

76'

Del Piero dras ner några decimeter utanför straffområdet. Frispark dömd.

75'

Zeytulaev ersätter målsumparen Borriello. Ligadebut för uzbekhen.

75'

En Juvevänsterhörna nickas undan. Andravågen leder till distansskott från Zebina. Skottet utanför.

Juventus dominerar nu matchen och kommer i anfall efter anfall. Reggina ser inte ut att orka annat än att slå ifrån sig trots att kontringsytor finns.

72'

...som efter visst dividerande slås i muren av den lille lagkaptenen.

70'

Zamboni (som har nummer sex och inte fem som felaktigt angivits, ber om ursäkt för det misstaget) varnas efter att ha dragit i Del Piero. Frispark i bra läge...

70'

Cannarsa får fram bollen till Borriello som kommer i något snäv vinkel efter att Thuram försöker hinna fram inifrån för att täcka. Avslutet rakt på Buffon efter en inte helt ren träff.

68'

Juventus får en vänsterhörna efter att ett distansskott från Ibrahimovic täckts. Hörnan resultatlös efter att domaren blåst till bortalagets fördel i kampen framför mål.

65'

1-0 Del Piero!

Zebina vinner bollen på sin kant vid mittlinjen och avancerar innan han spelar in snett mot ytan mellan Regginas fallande mittfält och försvar. Där väntar en felvänd Ibrahimovic som tar emot och - fortfarande felvänd - klackar vidare snett framåt vänster där Del Piero placerar in bollen distinkt till höger om Pavarini.

64'

Camoranesi vinner boll till höger och får fram den kort til lIbrahimovic, som uppvaktad söker sig inåt innan han känsligt lyfter fram till en minst lika uppvaktad Zalayeta. Denne försöker småt takrobatiskt avsluta med en touch men den blir för lös.

Hemmalagets ytterbackar har båda mycket höga utgångspositioner nu. Får inte Juventus utdelning snart genom sitt uppenbarliga uppvaknande, lär det öppnas för farliga kontringar.

62'

Del Piero direktskjuter i ribban från drygt 20 meter efter en passning i sidled av Zalayeta!!!

60'

Juve behåller trycket och får en vänsterhörna som slås av Del Piero. Zalayeta nickar utanför.

59'

Juventus bästa chans hittills kommer som en blixt från klar himmel, när Ibrahimovic nickar i ribban på ett fint högerinlägg av Camoranesi! Zlatan kommer högst i duellen med Franceschini och nickar hårt i ribban.

58'

Juventus spel har inte förbättrats märkbart efter paus. Några större offensiva alternativ i form av nya spelare finns heller inte. I Nedveds, Oliveras och Trezeguets frånvaro är Appiah det mest offensiva som finns att tillgå på bänken.

55'

Hemmalaget suget på straff när Ibrahimovic faller i straffområdet. Domare Messina låter spelet fortgå.

Det låga tempot blir inte högre av alla avblåsningar.

54'

Zambrotta går in med dobbarna före mot Mesto vid sidlinjen. Fortfarande ingen spelare varnad i en överlag snäll match.

53'

Ännu en frispark lyfts in mot straffområdet från längre distans. Ännu en gång nickas den lättlästa frisparken undan.

52'

Juvefrisprk från drygt 30 meter lyfts in i straffområdet och nickas undan.

51'

Ytterligare spelavbrott har ryckt sönder inledningen av halvlek två.

49'

Borriello på väg igenom efter en långboll men blåses av något oförklarigt efter höjdduell med Cannavaro. Borriello en smula upprörd.

48'

Franceschini blev liggande efter en nickduell med Ibrahimovic vid mittlinjen. Kortare spelavbrott men Regginaförsvararen är tillbaka i spel.

46'

Reggina har inlett den andra halvleken.

Blasi ersätts i paus av Tacchinardi.

Juventus har mer boll men Reggina är det något bättre laget under den första halvleken. De har skapat de två vassaste chanserna och varit väl samlade i defensiven för att ställa om med ett brett anfallsspel. Juventus är blekt, offensivt är de tingen av nyckelspelarna som lyckats. Den under de senaste månaderna briljante Camoranesi har varit anmärkningsvärt improduktiv.

Defensivt ser det ovanligt ihåligt ut hos de svartvita. Delvis beroende på att Zebina och Zambrotta turas om att agera mittfältsbreddare varvid ytor skapats för bortalaget när de vunnit boll på mittfältet. Colucci bidrar mycket till Regginas offensiv med sin rörlighet som drar isär det i kontringarna fåhövdade Juveförsvaret.

Juventus ser ut som att matchen är en träningsmatch. Reggina tar för sig av det som bjuds.

45' min

Första halvlek slut.

44' min

Inkastet till höger ger ett anfall som slutar med att Zalayeta avslutar från vänster. Skottet styrs till vänsterhörna som rensas undan.

43' min

Del Pieros inåtskruvade frispark nickskarvas vidare från första stolpen förbi den andra, där Regginaförsvaret rensar till inkast.

43' min

Ibrahimovic får en billig frispark vid vänster hörnfalagga.

40' min

Juventus har fortsatt svårt att skapa något. Reggina stoppar oftast deras uppspel och anfall långt innan de kommer in i farliga zoner.

37' min

Blasi skjuter ett skott högt över från cirka 30 meter.

33' min

Reggina tar sig fram fint längs högerkanten genom väggspel mellan Nakamura och Cannarsa. Via ett inspel centralt friställs Mesto till höger, men Juventus försöker ställa offside och får avblåsningen med sig.

31' min

Juve kommer in i Regginas straffområde. Zalayeta får bollen av Ibrahimovic men fastnar och blir av med den.

29' min

Vänsterhörna för bortalaget. Nakamura slår den utåtskruvad, Borriello droppar ut från sin position på mållinjen bortom Buffon och nickar utanför till vänster.

27' min

Blasi skjuter ett inte alltför hårt eller välriktat markskott till vänster om målet från drygt 20 meter.

26' min

Colucci får inte till volleyskottet i viss obalans. Situationen uppstod på en andraboll som nickats rakt ut av Thuram efter högerinlägg av Tedesco.

25' min

Colucci, som tar många diagonallöpningar från sin position strax framför det centrala mittfältet, slår et tinlägg från höger som går i famnen på en ensam Buffon.

24' min

Zebina får stor yta att avancera på längs kanten. Zalayeta får ut bollen dit och Zebina rundar Regginas vänsterförsvar men misslyckas med inspelet snett inåt bakåt.

18' min

Matchen har tagit fart såväl på planen som på läktaren. Hemmafansen har kontrat Regginafansens inledande sång.

17' min

Borriello rycker efter utsparken förbi Thuram och får någon decimeter på utsidan. Det låga skottet hinner en välplacerad Thuram ner på.

16' min

Emerson väggar sig fram till vänster och tar sig in i straffområdet efter några förmånliga studsar. Det korta inlägget nickas till hörna av De Rosa. Vänsterhörnan går mot Zlatan som är på bollen, men Pavarini är uppe med armarna och plockar ner bollen.

13' min

Frisparken leder till ett inlägg av Nakamura från höger straffområdeskryss. Borriello halkar på väg fram vid bortre stolpen.

13' min

Emerson sparkar ner Mesto bakifrån några meter in på Juves planhalva. Endast frispark dömd.

11' min

Ibrahimovic skjuter med vänstern från vänstervinkel. Bollen styrs till hörna. Högerhörnan nickas av Zalayeta mot Pavarini men inte svårare än att han har full kontroll och kan greppa den.

9' min

Mycket bra chans för Reggina!

Efter en frispark några meter in på offensiv planhalva för Juventus, blir Zebina av med bollen på högerkanten. Tedesco kontrar och petar bollen förbi en stötande Thuram och kommer två mot en tillsammans med Borriello. Inlägget på dennes panna men nicken i marken och rakt på Buffon. Returen tas om hand av tillskyndande hemmaförsvarare.

7' min

Fortsatt försiktigt och tempofattigt. Reggina har haft något mer boll och stuckit upp, men utan att närma sig straffområdet med bollkontroll.