Första poängmissen – trots domarhjälp

Publicerad 2016-01-24

Zinedine Zidane har åkt på sin första motgång som Real Madrid-tränare.

Borta mot formsvaga Real Betis blev det bara en poäng – och den kom först efter att domaren missat en offside på James Rodriguez.

Två hemmamatcher och två segrar med totalt 10-1 i målskillnad har gett Zinedine Zidane en flygande start på jobbet som Real Madrid-tränare.

Men borta mot formsvaga Real Betis – två poäng och noll mål på de senaste sju omgångarna – tog smekmånaden slut.

Redan efter sju minuter stänkte Álvaro Cejudo in en läcker volley i bortre till 1-0 för hemmalaget.

Upprörd Zidane

Efter det var det till stor del Real Madrids offensiv mot den förre Madrid-målvakten Antonio Adán som stod för flera fina räddningar.

Han höll nollan till den 71:a minuten när Karim Benzema kunde rulla in bollen i ett öppet mål efter att James Rodriguez läckert och osjälviskt spelat den förbi Adan i målet.

Men reprisbilderna visade hur målet borde han underkänts på grund av offside på James Rodriguez i sekvensen tidigare.

Ronaldo hade ett par lägen i slutet av matchen att sätta segermålet, men ingen av dem hittade in i mål utan en till synes frustrerad Zinedine Zidane på sidlinjen kunde konstatera att hans Madrid nu är fyra poäng efter Barcelona och Atletico Madrid.

Även Atletico Madrid tappade poäng under dagen när de spelade 0-0 mot Sevilla.