Snökastning mot Berg – experten upprörd: ”Puckon”

Oliver Berg rullade in Djurgårdens straff.

Trots att det kastades snöbollar från läktaren.

– Nu får de puckona sluta kasta, sa Discovery-experten Nordin Gerciz upprört.

Djurgården är hemma från träningslägret på Gran Canaria, och slog under lördagen Sirius på bortaplan.

Tio minuter innan paus fick Blåränderna straff. Det efter en situation där Elias Andersson skickade bollen in i straffområdet, där Sirius-nyförvärvet Melker Heier sträckte ut armen och stoppade bollen.

– Inget snack om saken, klar straff, sa Discovery-experten Nordin Gerzic.

Snöbollar flög in

Oliver Berg rullade in sitt första mål för sin nya klubb, även om han stördes av hemmasupportrarna som kastade in snö.

– De där puckona får sluta kasta snöbollar från läktaren, sa Gerzic upprört.

Andra halvlek förblev mållös, och matchen slutade 0–1. Djurgårdens lagkapten Magnus Eriksson var inte speciellt nöjd med lagets insats.

– Det är typisk försäsong med mycket blandat och kanske lite dålig rytm ibland. Men så får det se ut nu. Om en dryg vecka börjar tävlingssäsongen, så det ska bli kul med cupen.