Messi upp i skytteligaledning

Barcelona stod för en ny överkörning efter 8-0 mot bottenlaget Cordoba.

Då fick Luis Suarez äntligen göra sitt första hattrick.

Samtidigt går Lionel Messi förbi Cristiano Ronaldo i skytteligan.

Barcelona bjöd på en jättekross tidigare i veckan när de besegrade Getafe med 6-0. Mot bottenlaget Cordoba kom en ny ännu större.

Det dröjde till den 42:a minuten innan Barcelona lyckades spräcka nollan. Ivan Raketic gjorde 1-0 för gästerna, snyggt framspelad av Lionel Messi. Innan halvleken var slut ökade Luis Suarez på till 2-0.

Trean kom direkt efter paus och det var snyggt igen. Dani Alves hittade Messi som nickade in sitt 39:e mål i ligan den här säsongen.

Kort senare var det dags igen när Suarez gjorde sitt andra mål i matchen. Gerard Pique ökade sedan på till 5-0.

Neymar ordnade straff

Med tio minuter kvar var Suarez nära att få göra sitt första hattrick i Barcelonatröjan när han var fri med målvakten, men stjärnan stördes i skottögonblicket. Messi fick i stället en tå på bollen och gjorde sitt 40:e mål, vilket innebär att han går om Cristiano Ronaldo i skytteligan.

Barcelonas målfest var inte slut där.

Neymar ordnade en straff och tog själv hand om den till 7-0 innan, i 88:e minuten, Suarez äntligen fick göra sitt hattrick när han satte slutresultatet 8-0.

Barcelona är nu fem poäng före Real Madrid som dock spelar mot Sevilla senare i kväll.