Tre matcher, tre förluster.

Det första besöket i OS-arenan i Sotji blev en mardröm.

Sverige föll även mot Finland med 2–4 och slutade sist i Channel One Cup.

Inte ens en saftig målvaktstavla kunde hjälpa Tre Kronor.

Den finländske målvakten Mikko Koskinen, till vardags i KHL och Sibir Novosibirsk, åkte ut för att stoppa pucken bakom egna målet när Finland spelade i numerärt överläge.

Då ställde han till det för sig.

Rejält.

Slutade sist i turneringen

Han träffade en svensk spelare med pucken, som sedan studsade till Andreas Engqvist och han kunde enkelt stöta in 2–3-reduceringen med tio minuter kvar av matchen.

Tidigare hade Engqvist gett Tre Kronor ledningen med 1–0 i upptakten av den andra perioden, men knappt två minuter senare kvitterade Finland genom Jere Sallinen.

Sedan gjorde "Lejonen" också 2–1-målet innan pausvila och sex minuter in i den tredje perioden ökade Teemu Hartikainen på ledningen.

Tre Kronor jagade ett kvitteringsmål i slutet, men fick aldrig någon utdelning och föll med 2–4 och slutade sist i Channel One Cup.

"Räckte inte till"

Ett nattsvart första besök i Bolshoy Ice Dome, arenan där Sverige ska spela OS-hockey om knappt två månader.

– Det samlade intrycket av turneringen är att vi saknar en dimension. Vi är nära, men räcker inte riktigt till. Idrott handlar ju om att vinna, så visst känns det surt med tre förluster, säger förbundskaptenen Pär Mårts till TT.

– Men det var kul att se Andreas Engqvist. Han spelade överraskande bra, är spelskicklig och rörlig, fortsätter han.