PRESENTERAS AV

Dubbla ”Hundringar” – @55,00 & @100,00 liras!

Publicerad 2024-01-26

La Liga...
Almeria har varit nära att vinna mot Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid och Girona...Men inte haft turen på sin sida och är alltså fortfarande segerlöst.
Får man äntligen jubla ikväll?
Om Jeremy Doku får starta för Man City så kan han få en rolig afton (Tottenham är svagt på den kanten).
Boubacar Kamara har ofta dragit på sig matchens första varning – repris?
Sedan kör vi en klassisk ”bank-kombo” på Hockeyhundringen...Lättsam 100-Oddsare!

Måste börja kännas hopplöst för ett fortfarande segerlöst Almeria.
Hade 19 avslut och 15 hörnor mot Atletico Madrid för en månad sedan. Förlorade ändå. Var sedan uselt i matchen efteråt.
Vara bara fåtal minuter från poäng borta mot Barcelona. 2–3 i 84:e minuten. Var sedan uselt i matchen efteråt.
Hade både 1–0 och 2–0 senast mot Real Madrid, men tappade till 2–3, där sista målet kom i 98:e minuten!
I senaste hemmamatchen hade man topplaget Girona på gaffeln, men fick nöja sig med oavgjort.

Alaves har gjort sig förtjänt av en större poängskörd.
Luis Rioja drar i trådarna rent offensivt och det är väl inte helt omöjligt att han spökar till det för sitt förra lag.
När allt kommer omkring är det dock Almeria jag lutar emot.
Alaves har ett väldigt speciellt sätt att spela. Av övriga lag i La Liga den här säsongen är det egentligen bara Cadiz och Getafe som använder sig av ett snarlikt anfallsspel (snabbt, direkt).
Almeria har mött de lagen på bortaplan (men inte hemma ännu) och då grejat 1–1 mot Cadiz, samt förlorat med 1–2 mot Getafe – trots chansmässigt övertag.
Saknar avstängde Largie Ramazani.
För Alaves är det fortsatt frid och fröjd på skadefronten.
***
Borde kunna bli hur kul som helst i FA-Cupen...
Tottenham-tränaren Ange Postecoglou vill alltid se sitt lag spela offensivt och framåtlutat. Rapporteras nu
om att James Maddison ska kunna göra comeback. Jätteplus! Full fart framåt.
Vet att det inte är någon idé att försöka försvara sig till ett resultat när Man City kommer på besök...
Pep Guardiola vill vinna varje turnering han ställer upp i och man är också Regerande Mästare.
Kommer montera ut en stark startelva, där man garanterat har koll på Tottenhams största svaghet (släppt till merparten av sina chanser från motståndarlagets vänsterkant).
Är väl 50/50 vem som startar för Man City ute på den flanken, kan bli Jack Graelish, men jag hoppas på Jeremy Doku.
***
Boubacar Kamara drar alltid på sig frisparkar och tacklar på allt som rör sig...
Åkt på flera gula kort den här säsongen och har ofta också blivit varnad först.