Perfekt förutsättningar för kvällens V64-spik

V64-tipset, fredagen den 20 november på Kalmar • Jackpott 4,5 miljoner

Uppdaterad 2020-11-21 | Publicerad 2020-11-20

Sportbladets expert Martin Berg spikar Wim Paal i jakten på 6 rätt på V64, som är kryddad med jackpott.

Här är Sportbladets tips till kvällens V64-lopp på Kalmar, fredagen den 20 november. Omgången kryddas med en jackpott på 4,5 miljoner kronor.

Spelstopp V64 19.30

DD 20.56

Sportkanalen 22.00

ATG Live 18.00

ANNONS: Vill du andelsspela med Sportbladets experter? Nu finns chansen på V86, V75 och GS75 – gå med i laget här. [Extern länk]

Rankning: 5–3–2–7–8–9–1–4–6–10

Kommentar: Amour a Belle har perfekta förutsättningar. Hon fick ett lämpligt startspår över sin bästa distans, sprint. Hon vann på Åby i september på fina tiden 1.11,5. Hon har haft en paus på fem veckor, och det har säkert gjort henne gott. Copaca Banana och Au Pair Girl är tuffast emot. Den senare är ofta påpassad av spelarna men har faktiskt inte vunnit en enda gång på årets 22 starter.

Rankning: 6–3–7–9–1–11–10–2–8–4–5–12

Kommentar: Hemmatränaren Fredrik Persson ser ut att få en fin kväll. Flera från hans stall som kan vinna. I montéloppet är det Gigant Coger som rids av duktiga Anna Erixson. Ekipaget var tvåa senast på bra tid. Havbergs Viking och Au Revoire Font är tuffast emot.

Kommentar: Här har Fredrik Persson själv huvudrollen. Han kör

Nadal Coger som trivs på hemmabanan. När han vann senast, då på Jägersro, stack han direkt till ledningen och vann på för klassen

fina 1.14,9. Nadal Coger får bli omgångens singelstreck. De som

garderar tar med Filip Winner och starke Moons Lille Olle. Den

senare är stark och gynnad av den långa distansen.

Rankning: 2–4–5–7–13–15–12–11–8–6–1–3–10–9–14

Kommentar: Här kör Fredrik Persson själv Fiery Heart och lånar Stefan Persson till Newlight Coger. Löpningsförloppet avgör dem emellan. Alex T.H. kan med lite tur på vägen blanda sig i tätstriden. Bear a Perfection är bra nog att överraska.

V64–5, DD-1

Rankning: 4–6–9–7–3–5–10–2–12–1–8–11

Kommentar: Loppet har lockat Robert Bergh till banan med Västerbo Lexington. Hästen vann ett försök till Derbyt där han sedan var sexa. Det är en häst i skiktet under de bästa i kullen. Kick the Dust Ås gör bra lopp hela tiden.

V64–6, DD-2

Rankning: 2–6–8–11–4–12–9–3–1–10–7–5

Kommentar: Här är det final i en serie för treåringarna och även här är förstapriset 150 000 kronor. Despot Power har vunnit fyra lopp på tio starter och har hemmaplan. Veijo Heiskanens Kurri Jari Boko vann senast i fin stil. Han är startsnabb. Ready Tonight lovar mycket för framtiden, med fyra segrar på sju starter. Samson har utvecklats mycket i de senaste starterna och jagar tredje raka triumfen.