”Till denna procent måste han streckas”

Succéspelaren jagar nya miljoner på V75 från Mantorp • Dragit in över 100 miljoner på trav: ”Jag blir aldrig nöjd”

Av: Andreas Örtengren

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 2 | Foto: Thomas Blomqvist / TR BILD, Privat
Sadri Shabani ger sina bästa tips till V75 på Mantorp och tror mycket på Handsome Brad i Gulddivisionen

Han har spelat in över 100 miljoner på trav.

Nu bjuder Sadri Shabani på sina bästa tips inför V75 på Mantorp.

– Jag har en skräll som jag inte kommer släppa, säger framgångsrike 34-åringen till Trav365.

På lördag avgörs V75 på Mantorptravet i Östergötland.

Omgången känns på förhand svårlöst och det finns all anledning att hoppas på riktigt hög utdelning.

En som vet hur det är att vinna riktigt stort är 34-årige Sadri Shabani, som i mars förra året drog in åtta miljoner på V75 – på just Mantorp.

Han är en av pionjärerna inom andelsspelet på trav och har genom åren spelat in långt över 100 miljoner kronor till sina kunder.

Han driver bland annat den populära butiken ”Kungs Frukt” i Trollhättan men är numera bosatt i Malmö där han också driver en liten rörelse.

Att dagsformen håller hög nivå visade Shabani så sent som den 12 april på Romme.

Banan i Borlänge var värd för en multijackpott och 34-åringen spelade totalt in 15,5 miljoner på en dag – rekord för butiken.

”Känner mig aldrig nöjd”

– Det gick mycket bra under fjolåret och detta år har också inletts strålande. Förutom vinsterna på ATG Tillsammans vill jag även framhålla butikens andelar som den senaste veckan låg i topp, säger spelexperten och berättar vidare om framgångarna:

– Jag tror att en stor del till att vi vunnit så mycket är att jag aldrig känner mig nöjd. Även om tre av fyra system får alla rätt så grämer jag mig över det som inte satt. Hade det inte varit så finns det en risk att du sitter och blir nöjd, men så är det inte i mitt fall.

Hur ser du på omgången på Mantorp på lördag?

– Jag tycker detta är en mycket speciell omgång. Jag brukar vanligtvis inte spela spiklöst men just denna lördag kanske jag gör ett undantag. Det är verkligen svårt och jag kan ärligt säga att ingen av favoriterna i omgången känns trygg som spik för mig.

Kan du bjuda på något drag till V75?

– I den tredje V75-avdelningen (Ina Scots Ära) så är det mycket snack om förhandsfavoriterna Power och Ecurie D. Jag vet att de står för klassen men jag vill samtidigt varna för Armous As. Det är min ledare och han ska räknas tidigt. Favoriterna står bak och vi får se vem som kommer fram först, troligen Power.

”Till tre procent släpper jag henne inte”

Shabani har ofta de riktigt höga utdelningarna i fokus och har hittat några hästar som kan rensa rejält på lördag.

– Det allra mest intressanta för min del måste vara Mellby Eye Catcher i den fjärde avdelningen. Erik Adielsson och springspår är alltid spännande. Hästen har gjort det väldigt bra på slutet och kanske kan Erik vara före Björn Goop som kör favoriten från tilläggsvolten. Tre procent är ett fynd och jag kommer inte släppa henne, säger experten och berättar om fler skrällar:

– I Gulddivisionen (V75–6) så tror jag en hel del på Racing Brodda men framför allt Handsome Brad som bara är spelad på fem procent. Jag hoppas att Rikard N Skoglund svarar ledningen med Chief Orlando och att Robert Bergh trycker upp tempot med Mindyourvalue W.F. Det skulle gynna min idé och till dessa procent måste han streckas, avslutar Sadri Shabani.

Publicerad:

LÄS VIDARE