Publicerad:
Uppdaterad:

TV4-profilens vinst – drog in 1,9 miljoner

Per Skoglund, 37, satte full pott på V75 • 400 fick dela på vinsten

Av: Daniel Söderbäck

Publicerad:
Uppdaterad:
Per Skoglunds system som gav sju rätt på V75.
Foto: ATG LIVE
Per Skoglunds system som gav sju rätt på V75.

TV4-profilen Per Skoglund, 37, satte sju rätt på V75 – mitt i direktsändning.

Då spelade han in 1,9 miljoner kronor som 400 spelare fick dela på.

– Det blir väl kanske att vi äter någonting gott i kväll med familjen, säger han till Trav365.

Det var travfest på Jägersro i helgen med V75 både under lördagen och söndagen med helgens clou: finalerna i Derbystoet och Svenskt Travderby, som vanns av Racing Brodda och Attraversiamo.

Då lyckades TV4-profilen Per Skoglund, 37, att pricka sju rätt på söndagens V75-omgång på sitt andelsspel ”V75-klubben”.

Totalt såldes 400 andelar för 50 kronor styck och systemet drog in totalt 1 924 470 kronor, vilket gav 4 811 kronor per andel. Skoglund hade en andel själv.

– Det är alltid jag som gör systemet och det är alltid 400 andelar för 50 kronor styck och man får max köpa en andel. Den här gången hade jag faktiskt lyckats att knycka åt mig en andel, de brukar ta slut så snabbt. Det blir väl kanske att vi äter någonting gott i kväll med familjen, säger han.

Dragit in flera miljonvinster

Och det är inte första gången som Per Skoglund drar in storvinster på trav.

2017 drog han in 1,4 miljoner kronor på V86. I fjol drog han in miljoner vid två olika tillfällen: i juli satte han sju rätt och spelade in 2,2 miljoner kronor och i augusti prickade han återigen in ”sjuan” och drog in 1,7 miljoner. Så sent som i februari drog han in en miljon kronor efter att återigen ha satt alla rätt.

– Jag tycker det har gått helt okej, säger han och skrattar.

Söndagens V75-system innehöll inte en enda spik. Per Skoglund förklarar.

– Jag hade tänkt att spika Heart of Steel (V75-1) och Attraversiamo (V75-6) men sedan fick jag sådan ruskig info på Mellby Drake i V75-1. I Derbyt trodde jag hela tiden att Attraversiamo skulle vinna, men vi fick bra info på Inti Boko så jag fegade ur, så det blev ingen spik.

”Som en bisats i huvudet”

Mitt i direktsändning från Jägersros stallbacke prickade Per Skoglunds system in alla sju rätt när Vincent As och Carl Johan Jepson vann i V75–7.

Hur var känslan?

– Helt ärligt, det var så mycket just då. Vi skulle ha Erik Adielsson och Svante Båth som gäster och avrunda hela Derbyhelgen, så det existerade knappt. Det var som en bisats i huvudet: ”vad kul att vi fick sju rätt”.

Vad har du fått för reaktioner?

– Människor blir glada när de vinner pengar och man kan ju vinna pengar i olika lägen. Nu märkte man i kommentarerna att många kom tillbaka från semestrar och kanske inte hade så mycket pengar. Nästan 5 000 kronor väldigt mycket pengar.

Fick applåder på planet

Vad utmärker dig som spelare, förutom att du är påläst?

– Eftersom vi är så många som är med på andelsspelet försöker jag alltid att vinna mycket pengar. Det är alltid drömmen att det ska förändra någonting i livet. Spelet är en krydda till den enorma sporten. Sedan följer jag givetvis informationen som vi får till oss i V75 Direkt.

Vad säger dina kollegor?

– De vet inte om det ännu...Jo, Sandra Mårtensson vet om det, sedan var det några på planet hem som hade köpt en andel. På samma plan satt för övrigt Erik Adielsson och Svante Båth som vann Derbyt. Piloten ropade ut att de hade vunnit Derbyt och alla applådera dem och Svante fick ställa sig upp i planet. Det var kul.

Publicerad:

LÄS VIDARE

Publicerad: