Publicerad:
Uppdaterad:

”Lågprocentaren kan krossa sitt motstånd”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför lördagens V75 på Halmstad • Här kan du vara med i Sportbladets andelsspel

Av: Trav365

Publicerad:
Uppdaterad:
Sportbladets experter Christoffer Wickman, Mario Lipovac och Erik Pettersson ger sina bästa miljontips inför V86 och V75.
Foto: MIA TÖRNBERG/TR BILD
Sportbladets experter Christoffer Wickman, Mario Lipovac och Erik Pettersson ger sina bästa miljontips inför V86 och V75.

Full pott på V86 i förra veckan och nästan 2,4 miljoner kronor inspelat på andelssystemet ”Sportbladets Insider”. Varje andel gav tillbaka 15 600 kronor.

Här är Sportbladet-profilernas vassa miljondrag inför lördagens V75-omgång på Halmstad, som är kryddad med en jackpott på 40 miljoner kronor.

– Inne på att lågprocentaren krossar allt, säger Erik Pettersson om sitt drag.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladet-experternas andelsspel på V75. [Extern länk]


I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75 och V86.

Vid förra onsdagens V86-omgång blev det supersuccé för Sportbladets experter.

Andelssystemet ”Sportbladets Insider” prickade in alla åtta rätt.

15 600 kronor per andel

Varje V86-kupong gav 235 354 kronor och varje andel blev värd 15 690 kronor. Totalt spelade ”Sportbladets Insider” in över 2,3 miljoner kronor, vilket var överlägset mest i landet.

– Redaktionen gör det här systemet tillsammans och det är kul att vi på kort tid nu spelat in så mycket pengar, sa högste travchefen Mattias Karlsson.

På lördag avgörs V75 på Halmstad med kluriga lopp, Stosprintern och en jackpott på 40 miljoner kronor.

Här nedan hittar du experternas miljondrag till lördagens V75-omgång. Du har möjlighet att ta rygg på systemen genom att följa länkarna.

V75-procenten är uppdaterade klockan 10.00, fredagen den 5 juli.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladet-systemet ”V75 i sista stund”. [Extern länk]


Christoffer Wickman:

1 Harvey (V75-1) är väl ingen skräll direkt, däremot tycker jag det är en mycket prisvärd spik i en kul V75-omgång. Johan Untersteiners häst har fått lopp i kroppen efter paus och bör således vara uppåt i form, dessutom blir det barfota runt om samt jänkarvagn den här gången och jag är helt inne på spets och slut. 14 procent.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Stora V75-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Lilla V75-system. [Extern länk]


Mattias Karlsson (Sportbladet Insider):

– Marcus Lindgren brukar ställa i ordning sina hästar till den här helgen och lita på att han vill sätta dit 6 Pane Vino (V75–2). Hästen är rätt kvick ut i volt och trivs över distans. Kul speldrag. Elva procent.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets V75-system. [Extern länk]


Erik Pettersson:

8 Key West Snapper (V75–2) fick på sig en bajk senast och imponerade vid spetsseger. Det här är en bra typ av häst, som lyfts av bajken. Det känns som att han kan mata på länge och tufft över 1 600 meter. Inne på att han kan krossa allt. Sju procent.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Stora V75-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V75-system. [Extern länk]


Mario Lipovac:

– 1 Mahjong (V75-4) var rejäl vid segern för tre starter sedan. Sedan har hon galopperat bort sig och varit femma i ett försök till StoSprinten. Hon har ett perfekt utgångsläge och är garanterad en bra resa, till låg procent måste hon tas på största allvar. Sex procent.


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Trehundring” på V75. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Blogg” på V75. [Extern länk]


Andreas Örtengren (Sportbladets Livesystem):

10 Felicity Shagwell (V75-6) är kanske den bästa hästen i hela StoSprinterns Final. Utgångsläget är naturligtvis inte det bästa men med minsta klaff så kan André Eklundh blåsa förbi alla och lägga beslag på de 800 000 kronor som delas ut till vinnaren. I nuläget bara spelad till åtta procent vilket är alldeles i underkant. I kvalet blev man nerspeedade av Zeta Wise As. Repris nu? Åtta procent.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V75. [Extern länk]


Läs mer inför V75-omgången:

Publicerad:

LÄS VIDARE

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN