Kärlekshyllningen: ”Är enormt viktig för mig”

Adrian Kolgjini berättar i podcast om sin karriär, att ta över ett imperium, starka känslor, ”förnedrings-trav” och kärleken till tv-profilen Saga Scott

Av: Erik Pettersson

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 4 | Foto: TR Bild
Bakom varje framgångsrik man står en kvinna. I travtränaren och kusken Adrian Kolgjinis fall är det tv-profilen Saga Scott: ”Just med hennes stora hjärta och passion så känner man en enorm glädje i livet”

De träffades under inspelningarna av TV4-programmet ”Stjärnkusken”.

Adrian Kolgjini, 26, och Saga Scott, 29, har varit ett par sedan dess.

I podcasten ”Hovavtryck” hyllar Adrian sin stora kärlek.

– Man har alltid trott att man är starkast ensam, men så är det verkligen inte, säger han.

Under sommaren släpps det sju avsnitt av podcasten ”Hovavtryck”, av- och med TV4-profilen Matteus Lilleborg.

Först ut i serien: Adrian Kolgjini, 26.

Jägersroprofilen började sin karriär som tränare och kusk med jobb i pappa Lutfis regi men står nu på egna ben och tog i vintras över familjens travimperium på Vomb utanför Malmö.

”Tycker om mitt liv”

I podcasten berättar han om starka känslor, ”förnedrings-trav” - samt kärlek och relationer, bland mycket annat.

Adrian väljer att hylla sin stora kärlek, tv-profilen Saga Scott, 29, och hennes viktiga del i hans liv. De båda träffades under inspelningarna av TV4-programmet ”Stjärnkusken”, där Saga deltog.

Sedan dess har det varit ett par.

Nu har 29-åriga Saga förändrat sitt liv totalt. Från dokusåpakändis till hästskötare.

– Jag tycker om mitt liv, har hon sagt i en tidigare intervju.

”Den tryggheten hon ger är få förunnat”

Adrians ord om tjejen som nu även blivit en del i familjeföretaget:

– Hon har alltid funnits där med sin peppning och stöd. Hon gör det på ett unikt sätt och med sånt enormt hjärta så med hennes enorma stöd så hjälper hon mig verkligen, det har hon alltid gjort, sedan dag ett. Det är just den där stöttningen man behöver när man kommer hem också. Man vet att det inte alltid är positiva grejer som händer. Den tryggheten hon ger en, det är få förunnat alltså, säger han i podden.

På frågan hur viktig Saga är i travtränaren och kuskens liv svarar han:

– Hon är enormt viktig för mig. Man har alltid trott att man är starkast ensam, men så är det verkligen inte. Hon betyder riktigt mycket för mig. Definitivt. Just med hennes stora hjärta och passion så känner man en enorm glädje i livet. Man blir glad. Nu bor vi ihop och vi har det väldigt bra tillsammans. Vi jobbar härute på gården båda två, hon har ett antal, fyra passhästar just nu, så hon är halvtidsanställd, sen har hon lite andra grejer på sidan om, med tv-jobb och så vidare. Situationen för dagen är väldigt kul. Vi får liksom ta del av hästarna båda två och bland andra så passar hon Dante Boko.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN