Galna veckan: ”Har inte tagit in det ännu”

Premiärseger, pappa och spelade in 4,3 miljoner kronor på V86 och V75 • Mario Lipovac: Vilken känsla

Av: Daniel Söderbäck

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 5 | Foto: ANNA ANDERSSON
Mario Lipovac satte åtta rätt på V86 och sju rätt på V75.

Premiärseger i Handbollsligan, alla åtta rätt på V86, pappa för första gången och alla sju rätt på V75.

Här är Mario Lipovac galna vecka – han aldrig lär glömma.

– Jag har inte tagit in det ännu, säger 27-åringen.


ANNONS: Nu kan du ta rygg på Sportbladet-experternas andelssystem på V86 och V75. Här går du med i andelslaget. [Extern länk]


En del veckor i livet kommer alltid att sitta kvar.

Handbollsproffset och Sportbladets travexpert Mario Lipovac hade en sådan förra veckan.

I tisdags vann hans Ystads IF premiären i Handbollsligan mot Malmö på bortaplan.

Under onsdagen prickade han in alla åtta rätt på V86. Han spelade in mest i Sverige, totalt 3,2 miljoner kronor, vilket gav 14 192 kronor i nettovinst till andelsköparna.

I fredags blev han och frun Tamara föräldrar för första gången till en liten son.

”Går inte förklara”

I lördags satte Mario Lipovac alla sju rätt på V75 från Solänget. Han spelade återigen in mest i Sverige, över en miljon kronor, vilket gav 2 668 kronor i nettovinst till andelsköparna.

– Det var ingen vanlig vecka. Först premiären mot Malmö där vi spelar bra och vinner, sedan V86 där många hör av sig och tackar för vinsten. Sedan torsdag kväll när frun säger att det är dags att dra in till BB och på fredagen kommer vårt första barn... vilken känsla, det går inte att förklara. Jag har inte tagit in det ännu, säger han.

”Fick ta experttips av sonen”

Under lördagen introducerade han trav och V75 för sin nyfödde son.

”V75 på BB, det ska börjas i tid”, twittrade han och skickade med en bild på sonen liggandes på pappas mage och en datorskärm med ATG Live påslaget.

– Efter många timmar utan sömn fick jag ta experttips av sonen. Han valde en spik och jag den andra, ha ha. Nej, skämt åsido det var riktigt kul att den satt igen, det är overkligt att man kan ha en sådan vecka i livet, säger Mario Lipovac.

”Gör mig riktigt glad”

På V75-systemet som satt i lördags hade han spikat 12 Istanbul Boko (V75–3) och 7 From the Mine (V75–5).

Totalt spelade han in 4,3 miljoner kronor på en vecka till andelsköparna.

– Formtoppen beror på lite flyt så klart. Jag tycker det varit nära den sista månaden men det sista lilla har saknats. Att det skräller där man har alla hästar och att ditt drag vinner som du vågar singelstrecka, spelar också in.

Vad har du fått för reaktioner från de som varit med på en andel?

– Att läsa och även få privata sms hur glada människorna som köpt andelar är gör mig riktigt glad. Några hade aldrig spelat och fick vara med och vinna direkt, ingen har blivit miljonär men en slant där man kan köpa något man kanske inte hade råd till innan. Det värmer enormt, säger han.

▪▪▪

Även Sportbladet-systemet ”Sportbladets Insider” prickade in alla sju rätt under lördagen och gav tillbaka 2 840 kronor i nettovinst per andel.

Missa inte Sportbladet-experternas spikar och miljondrag i Skrällkollen inför V86 på tisdag och Skrällkollen inför V75 på fredag.


ANNONS: Nu kan du ta rygg på Sportbladet-experternas andelssystem på V86 och V75. Här går du med i andelslaget. [Extern länk]


Publicerad:

LÄS VIDARE