Experternas skrällar: ”Det är ett V75-fynd”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför lördagens V75:a på Solvalla • Här kan du vara med i Sportbladets andelsspel

Av: Trav365

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 2 | Foto: LARS JAKOBSSON, MALIN ALBINSSON/TR BILD
Rikard N Skoglund tillsammans med Solkattens Chiron är en av V75-skrällarna.

Lördagens V75-omgång avgörs på Solvalla.

Sportbladets experter har synat omgången med sina spikar och miljonrensare.

Du har möjlighet att ta rygg på andelssystemen via länkarna nedan.

– Min miljonrensare är värd en slant, säger Sportbladets Christoffer Wickman som satte sju rätt på två V75-system förra lördagen.

– V75-procenten på min skräll är ett fynd, säger Sportbladets Carl Wangle.


ANNONS: Här kan du andelsspela med Sportbladets experter på V75 och gå med i andelslaget. [Extern länk]


I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75 och V86.

På lördag avgörs V75 på Solvalla med spelstopp klockan 16.20.

Förra lördagen prickade Christoffer Wickman in sju rätt på två olika system och spelade in över 1,2 miljoner totalt som andelsköparna fick dela på. Sportbladets ”V75 i sista stund gav 3 081 kronor per andel och Wickman Lilla gav 2 194 kronor per andel.

Vid onsdagens V86-omgång satte två system alla åtta rätt och andelslaget spelade in över en miljon kronor.

Sportbladets experter har synat lördagens V75-omgång med sina bästa spikar, miljonrensare och tänk på att. Här nedan hittar du experternas analyser till lördagens V75-omgång. Du har möjlighet att ta rygg på systemen genom att följa länkarna.

V75-procenten är uppdaterade klockan 12.28, fredagen den 27 mars.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet V75 i sista stund. [Extern länk]


Christoffer Wickman:

Spikarna

2 Niky Flax (V75-5) är en häst som jag alltid haft ett gott öga till och intrycket på honom senast som fastlåst med gott om krafter kvar var fränt. Från det här fina utgångsläget bör han få ett fint lopp och då tror jag han städar av dom till slut! Elva procent.

Miljonrensarna

2 Reckless (V75-3) avslutade starkt senast som trea i årsdebuten och med det loppet i kroppen lär han knappast vara sämre till detta och barfota runt om för första gången i Sverige på en tioårig hingst känns mycket spännande. Värd en slant! Sju procent.

13 Micro Vick (V75-4) har toppform över öronen då hon gått starkt en längre tid och hon står verkligen på tur för seger och det kan vara dags nu. Hon kan öppna snabbt från start och bör hamna vettigt till direkt, sedan är det barfota runt om nu. Två procent.

Tänk på att...

... 1 Golden Tricks (V75-1) är ett fyraårigt sto som gör debut för Daniel Redén och på svensk mark och stjärntränaren jämför henne med självaste Delicious. Mycket intressant att se henne.

... 7 Ace to Play (V75-2) ska tävla i en bike för första gången och då Isac Lindberg inte är någon blyg kusk kan han göra livet surt för favoriten.

... 5 Disco Volante (V75-3) är bättre än någonsin just nu, däremot har han nio raka starter över medeldistans utan att han har vunnit. Garderas.

... 1 Betting Rebel (V75-6) ska tävla med bike, helstängt huvudlag och barfota. Lär köras i tät.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Stora V75-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Lilla V75-system. [Extern länk]


Mattias Karlsson (Sportbladets Insider):

Spikarna

3 Strong Heartbeat (V75-6) riskerar att få göra lite jobb i loppet, men han är kvar i en alldeles för låg klass och det här vinner han bara.

Miljonrensarna

Det är 2 140 meter i guldfinalen och det gör att jag garderar favoriten Disco Volante. Jag tar ett par streck men den mest intressanta, sett till spelet, är 2 Reckless (V75-3). Han spurtade rätt bra senast och nu kan det bli första gången barfota (i Sverige) på den här Ready Cash-sonen. Sju procent.

1 Dom Perignon (V75-5) var bra senast och drog drömläget. Får en fin resa oavsett vilken taktik som kusken väljer. Kan vara med och hugga... Fyra procent.

Tänk på att...

... 5 Disco Volante (V75-3) har varit grym på sistone, men nu är det 2 140 meter i stället för 1 640 meter. Det var längesen han vann på den distansen.

... det lär bli rejäl körning i V75-7. 7 Thriller N.P. gynnas mest?


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets TV-system”. [Extern länk]



Erik Pettersson:

Spikarna

Alla vill släppa till honom och han såg minst sagt bra ut senast. Segern är vigd åt 5 King of Everything (V75-2) på lördag. Jag kan inte se annat. Tävlar bara hästen på samma nivå som i de två senaste starterna bör det bli seger här. Han är kvick från start och även om några av motståndarna skulle kivas om vem som ska ha ryggen, kan Claes ta det lugnt, och sedan glida till pik. En stabil V75-spik!

Miljonrensarna

Jag var inne på 8 Wild Love (V75-1) senast på Halmstad, men uppgiften blev hopplös med enkel ledning för värsta motståndaren och usla ryggar under vägen. Lär hamna sist här också, men det är litet fält. Kör övriga lite för fort så är hon stark till slut. Nio procent.

Tänk på att...

... omgången körs på Solvalla. Under finalomgångarna brukar det bli lite mer körning i loppen än vanligt. Bättre hästar och ännu mer segersugna kuskar.

... Daniel Redén säger att 1 Golden Tricks (V75-1) är minst lika bra som Double Exposure. Det säger inte lite...men var hamnar hon här?

... 12 Princess S.W. (V75-4) ska gå barfota, men får svårt ändå.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Stora V75-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V75-system. [Extern länk]



Mario Lipovac:

Spikarna

5 King of Everything (V75-2) har tagit tre raka segrar från ledningen på slutet och ser riktigt bra ut. Han står för klassen i gänget och har dessutom bästa tänkbara utgångsläge. Han är snabb och huvudscenariot är att han tar sig till ledningen omgående och sedan blir han inte lätt att slå. Denna häst kommer Claes Svensson få mycket roligt med.

Miljonrensarna

2 Niky Flax (V75-5) fick aldrig fritt senast och hade allt kvar. Han har lottats till ett bra utgångsläge nu och startsnabb. Han är garanterad en bra resa och har en vass speed om han får fritt i tid. 11 procent.

6 Image Rapida (V75-6) har stått för fler starka insatser på slutet och har visat att han duger på V75. Björn Goop i vagnen nu är mycket intressant. Hittar Björn ner i ett vettigt slagläge tror jag han är med och slåss om det. Tre procent.

Tänk på att...

... V75-finaler på Solvalla alltid är en extra krydda, det körs ordentligt och vi kan få se några fartfester.

... 5 Disco Volante (V75-3) har nio raka starter över aktuell distans utan seger.


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Tre i alla” på V75. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Trehundring” på V75. [Extern länk]



Carl Wangle:

Spikarna

5 Disco Volante (V75-3) har jag vrålat för i sociala medier. Jag tycker den ska vara mer spelad på lördag med tanke på vad den visat och vilket typ av lopp som det kommer bli. Jag köper inte alls snacket om att det är 2 140 meter och att Disco kan bli ”blöt” till slut.

Visst, det finns absolut motstånd men här kan ju Ulf Ohlsson enkelt glida till ledningen på två steg, sedan få bestämma i minst 500 meter. Ja, då förvandlas loppet helt plötsligt till ett speedrace. Det är 150 000 kronor till den som kommer tvåa bakom Disco Volante. Bra pengar det med. Jag tror detta är stenklart.

Miljonrensarna

4 Solkattens Chiron (V75-6) har verkligen imponerat på mig på slutet. Näst senast krossade han allt motstånd den tunga vägen och sist på V75 spurtade han jättebra. Rikard N Skoglund gillar den här femåringen skarpt och med rätt resa så vågar inte jag räkna bort honom till segern. Fem procent är ett fynd i omgången.

Varnar även i samma lopp för 9 Leonas Sami som det blir roliga ändringar på. Två procent.

Tänk på att...

... 5 King of Everything vinner V75-2. Allt annat vore konstigt. Men jag har inte alla "hästar hemma alltid" så jag tar med 12 Royal T.N.. En procent. Nedstruken ett spår, lopp i kroppen och det är barfota runt om aviserat. Tackarrrr!


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Wangles V75-system”. [Extern länk]


Nils Larsson (Sportbladets Livesystem):

Spikarna

5 King of Everything (V75-2) ser det verkligen upplagt för. Ingen kommer bråka med honom i inledningen och Claes Svensson kan köra till ledningen när han önskar. Väl i spets vore det en stor överraskning om han förlorar.

8 Reverend Wine (V75-5) såg mycket fin ut senast och Diederik Meilink lät oerhört nöjd när jag pratade med honom i veckan. Laddas härifrån och jag tror han tar sig hela vägen till ledningen trots läget. Kul spik till 12 procent.

Miljonrensarna

10 Callmesally (V75-4) var positiv senast och nu står hon bättre inne i loppet. Kan avsluta rejält och ska inte nonchaleras. Två procent.

Tänk på att...

4 Ultra Bright (V75-1) troligen ska tävla i en amerikansk sulky och även gå barfota runt om den här gången. Mycket intressant.

1 Betting Rebel (V75-6) ska köras i ledningen och det gör att storfavoriten 3 Strong Heartbeat riskerar en tuff resa.


Trav365 liverapporterar från V75-omgången på lördag med start klockan 15.00.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V75. [Extern länk]


Inga-Lill Lindén:

Spikarna

5 King of Everything (V75-2) är en häst som har imponerat. Vann enkelt senast och har fått ett bra startspår för att fixa segern.

3 Strong Heartbeat (V75-6) har fått ett fint utgångsläge bakom bilen och lär försöka komma till spets. Kan vinna loppet även om han hamnar i dödens.

Miljonrensarna

6 Unique Juni (V75-1) har presterat starkt i Frankrike. Gör en spännande comeback i Sverige och ska inte nonchaleras. 14 procent.

6 Anthara Bi (V75-4) har fått ett fint utgångsläge men kan få svårt att ta ledningen. Tycker ändå att hon ska med på kupongen. Åtta procent.

Tänk på att...

... det är dags för V75-finaler på Solvalla.

... omgången bjuder på många fina lopp. Det är fördel till favoriterna, men man får hoppas på någon skräll.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Inga-Lills V75-system. [Extern länk]


Läs mer inför V75-omgången:

Publicerad: