Markiz rödspätta med remouladsås

Uppdaterad 2018-08-31 | Publicerad 2016-03-03

Den här veckan bjuder Markiz Talhaoui från Sveriges mästerkock på en riktigt god och nyttig, svensk favorit: Rödspätta med remouladsås till 4 personer – på bara 476 kalorier per portion.

Gör såhär:
1. Salta och peppra fisken låt stå ute medan du förbereder såsen.
2. Sås: Finhacka picklesen. Blanda med majonnäs och curry. Ställ kallt.
3. Skala och koka potatisen tills att de är mjuka.
4. Vispa upp äggen lätt. Vänd fiskfiléerna i mjölet, sedan i äggblandningen och sist i ströbrödet.
5. Stek i smöret på medelhög värme i 2-3 minuter per sida. Smaka av med salta och peppra.
6. Skär citronerna i klyftor. Skala och riv moroten

Servera med kokt potatis, riven morot och en citronklyfta!

Följ ämnen i artikeln