Britney Spears nya attack på systern Jamie Lynn: ”Ditt avskum”

Trappar upp syskonfejden

Britney Spears går till ny attack mot Jamie Lynn Spears.

Denna gång med anledning av lillasysterns nysläppta bok.

”Jag önskar att du hade tagit ett lögndetektortest så att alla dessa människor får se att du ljuger om mig”, skriver Britney Spears på Instagram.

I Jamie Lynn Spears bok ”Things I should have said”, berättar hon om sin barndom och hur det var att växa upp med superstjärnan Britney Spears som storasyster.

Nu har Britney Spears, 40, fått nog av lillasysterns ”lögner” i boken och går till attack mot Jamie Lynn Spears, 30, som kallar sig själv för en ”bästsäljande författare”.

”Nationell bästsäljare? Visst... Tajmingen av din bok var otrolig, Jamie Lynn... speciellt när du vet att hela världen inte hade en aning om vad som gjordes mot mig”, skriver Britney Spears på Instagram.

”Du är ett avskum”

Boken lanserades bara två månader efter att Britney Spears friades från ett nästan 14 år långt förmyndarskap.

”Hela min familj inklusive du sa att ni INTE VISSTE... skitsnack!”, skriver Britney.

I inlägget har hon tagit med två klipp på ett gäng amerikanska medieprofiler som beklagar att Jamie Lynn Spears har skrivit om privata händelser ur Britneys liv i den väl marknadsförda boken.

”Jag önskar att den allsmäktige Herren kunde komma ner och visa hela världens att du ljuger och tjänar pengar på mig! Du är ett avskum, Jamie Lynn”, avslutar Britney Spears inlägget med.

Britney Spears.
Britney Spears.
Jamie Lynn Spears.
Jamie Lynn Spears.
A post shared by Britney Spears (@britneyspears)
Publisert:

LÄS VIDARE