Polisens vädjan: Leta i era brunnar

Publicerad 2013-08-08

Den mördade småbarnsmamman från Trollhättan.

I över fem veckor har den 23-åriga småbarnsmamman varit försvunnen. Nu vädjar polisen till allmänheten och ber markägare att söka igenom brunnar och dammar.

– Vi har inte hittat henne och vi har försökt allt, säger kriminalkommissarie Thord Haraldsson.

Förra veckan hittade polisen nya fynd - brända kläder och ett örngott. I veckan har polisen haft fyra kriminalsökshundar till sin hjälp.

Men något genombrott i sökandet efter den försvunna 23-åringen har fortfarande inte kommit. Nu vänder sig polisen direkt till allmänheten i Trollhättan.

Omhäktades i går

– Vi har konstaterat att det finns mängder av dammar och brunnar men vi vet inte var alla är. Detta är ett led i sökandet, säger Thord Haraldsson.

Den 30 juni hittades stora mängder blod i tvåbarnsmammans lägenhet i Trollhättan. Men hon är fortfarande spårlöst försvunnen.

Tre män misstänks för delaktighet i hennes försvinnande. Två av dem, 31 och 35 år gamla, misstänks på sannolika skäl för skyddande av brottsling och omhäktades i går i Vänersborgs tingsrätt.

"Har försökt allt"

Den huvudmisstänkte mannen, en 36-åring, sitter frihetsberövad i Polen och ska utlämnas till Sverige.

Samtidigt som förundersökningen pågår letar polisen febrilt efter kvinnan.

– Vi söker med hundar och åker på de tips som kommer in. Men vi har inte hittat henne och vi har försökt allt, säger Haraldsson.