Morfar och hans barnbarn tar farväl – innan de båda ska dö

Publicerad 2018-01-11

Innan det har blivit sommar kommer Ally Parker att förlora både sin femåriga dotter och sin pappa.
En hjärtskärande bild visar hur morfar tar ett sista farväl av sitt cancersjuka barnbarn, skriver USA Today.
”Båda mina hjältar, borta, inom samma år. Hur kunde det här hända oss?” skriver mamman i ett känslosamt inlägg.

Inom en nära framtid, troligtvis med bara några veckors mellanrum, kommer Ally Parker från Pensacola i Florida att förlora de viktigaste personerna i sitt liv.

Med en hjärtskärande bild, publicerad på Facebook, delar hon med sig av sin dotter Braylynns och sin pappa Seans tragiska öde och berättar att de båda får vård i livets slutskede.

Vårdas på hospice

Den 6 december förra året diagnostiserades dottern med en dödlig tumör i hjärnstammen.

Familjen hoppades på alternativ behandling i Mexiko men Braylynns tillstånd förvärrades snabbt och hon har nu förflyttats till ett hospice. Enligt läkarna har hon bara dagar kvar att leva.

Allys pappa Sean lider av ALS och kommer att dö av sjukdomen inom bara några veckor. I inlägget på Facebook delar Ally Parker med sig i sin stora sorg.

”Inom några dagar kommer jag att bli tvungen att begrava den här vackra lilla tjejen. Om några månader, eller kanske till och med veckor, kommer jag att begrava min far”, skriver hon.

”Hur kunde det här hända oss?”

Nu förbereder sig familjen på att ta farväl.

”Båda mina hjältar, borta, inom samma år. Hur kunde det här hända oss? Vad har någon av oss gjort för att förtjäna det här? Varför måste de lämna oss? Jag vägra att tro att det finns en anledning till det här. Den här världen är en hemsk plats”, skriver Ally, som nu vill öka medvetenheten om barncancer.

”Vi måste få ett slut på det här. Inga fler barn får mista livet i den här sjukdomen”, skriver hon på Facebook.

Följ ämnen i artikeln