Debbie fick blommor på alla hjärtans dag – från maken i himlen

Av: Nicole Gustafsson

Publicerad:

På alla hjärtans dag fick Debbie Tenney en stor blombukett.

När hon öppnade kuvertet och läste kortet brast hon ut i tårar. Buketten kom från hennes man Randy som gick bort i cancer i december.

”Jag fick ett bud direkt från himlen”, skriver Debbie Tenney på Facebook.

Debbie och Randy Tenney träffades när de var tonåringar och blev förälskade i varandra. De gifte sig 1974 och har åtta barn tillsammans, 33 barnbarn och sex barnbarnsbarn.

Varje år på alla hjärtans dag har Randy visat sin kärlek för Debbie genom att ge henne ett fång med blommor. Men i år trodde Debbie inte att hon skulle få någon present av sin make.

I december gick nämligen Randy Tenney bort i cancer, 65 år gammal. Men den 14 februari kom ett blomsterbud med en bukett gula rosor hem till Debbie i Arizona, USA.

Som filmen ”P.S I love you”

Till buketten medföljde ett kort med texten:

”Rosor är röda, violer är blå, från himlen ropar jag att jag älskar dig så. Med kärlek från din eviga Valentine, R.T.”

Debbie brister ut i tårar när hon läser kortet, något som fångas på film. I ett inlägg på Facebook berättar Debbie om sin bortgångne makes kärlekshandling. Något som över 40 000 personer gillat, kommenterat och delat.

Flera av kommentarerna påpekar likheten i Randys gest med filmen ”P.S I love you”. En film som handlar om en kvinna vars man går bort, men fortsätter skicka kärleksbrev till henne efter sin död.

Randy arrangerade blombudet månader innan han dog med hjälp av en vän som jobbar i en blomsterbutik.

”Randy ordnade det innan han dog och jag kan inte komma på något finare. Jag saknar min Valentine så mycket. Han är bäst”, skriver Debbie Tenney på Facebook.

Publicerad:

LÄS VIDARE