Han kan ha styckat 66-årig man i LA

Publicerad 2012-06-08

NYTT SPÅR I HOLLYWOOD-MORD Luka Rocco Magnotta sitter gripen för styckmordet på sin älskare i Montreal. Nu tror polisen i LA att han också ligger bakom ett brutalt mord på en 66-årig man.

En kvinna rastade sin hund i januari då hon plötsligt hittade ett avhugget huvud under Hollywoodskylten.

Polisen lyckades aldrig lösa mordet – nu utreder man om den misstänkte styckmördaren Luka Rocco Magnotta kan vara inblandad i ytterligare ett fall.

Luka Rocco Magnotta, 29, sitter i förvar i Berlin, misstänkt för styckmordet på sin älskare. Han väntas bli utlämnad till Kanada inom kort.

Huvudet saknas

Under tiden pågår utredningen av den styckade Jun Lin, 33, i Montreal. Efter att flera kroppsdelar dykt upp på diverse adresser saknas fortfarande huvudet.

Nu utreder polisen dessutom om porrstjärnan är inblandad i ytterligare ett styckmord i Los Angeles, rapporterar Winnipeg Free Press. En kvinna var ute och rastade sin hund i januari då hon plötsligt hittade Hervey Medellins avhuggna huvud nedanför den berömda Hollywoodskylten. När polisen sökte igenom området hittades offrets händer och fötter, men resten av kroppen är fortfarande försvunnen.

Delar information

Magnotta kan ha befunnit sig i Los Angeles i samband med Medellins död. En av hans många Facebook-identiteter erbjuder nämligen massage i Los Angeles-området i januari, rapporterar Winnipeg Free Press.

– Våra utredare är i kontakt med kanadensiska utredare och de försöker ta reda på vad Magnotta har gjort under tiden vi utredde mordet i Hollywood Hills, säger Bruce Borihanh, talesperson för polisen i Los Angeles till tidningen.