Qians pappa misshandlade frun

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2007-09-21

Var knivbeväpnad och hotade Annie Xue liu till livet

Qians pappa misshandlade sin fru Annie Xue Liu och hotade henne till livet.

Men han kom undan med en varning, visar nya dokument från myndigheterna.

Ett år senare var Annie Xue Liu, 27, död.

Misshandlade familjen Lilla Qian, pappa Nai Yin Xue och mamma Annie Xue Liu. På bilden ser de lyckliga ut men nu framkommer nya uppgifter om att det förekom misshandel i familjen.

– Jag är snäll mot dig men du behandlar inte mig speciellt väl. Jag älskar dig men du älskar inte mig. Jag ska döda dig.

De orden yttrade Nai Yin Xue samtidigt som han höll en 30 centimeter lång kökskniv mot sin hustrus kropp.

Kastade telefonen

Annie Xue Liu satt och matade dottern Qian när hon och maken hamnade i ett gräl om sin ekonomi. Nai Yin Xue blev irriterad och kastade sin mobiltelefon på hustrun. Telefonen studsade från henne ner på lilla Qian, vilket resulterade i sår och svullnad på barnets huvud.

Efter det kastade sig Nan Yin Xue sig över hustrun och slog henne upprepade gånger i ansiktet. Slag som träffade henne öga och näsa. Efter det greppade han kökskniven och hotade henne till livet.

Misshandeln som inträffade för ett år sedan anmäldes till myndigheterna, vars dokument nu har granskats av den nyzeeländska tidningen Herald.

Tog hennes pass

Det var inte den enda misshandeln som kom till myndigheternas kännedom. Vid ett tillfälle i år ryckte polisen ut och beslagtog mannens pass samt ett svärd.

Eftersom Annie Xue Liu drog tillbaka anklagelserna och vägrade vittna mot sin man, lades åtalet ner.

Men vid kvinnojouren sågs Annie Xue Liu gråtande, med blåslaget ansikte och spräckt läpp.

– Hon sa att hon blev slagen av sin man. Det verkade som om han ville ha sex med henne varje dag, säger en person som träffade henne där. Hon försökte fly från honom men han tog hennes pass och hotade henne. Han sa att han skulle döda henne och hennes familj om hon lämnade honom.

I onsdags hittades Annie Xue Liu död. Hennes kropp hade gömts i bagageutrymmet till makens bil.

Nai Yin Xue är efterlyst av polisen och Interpol är inkopplad.