Mammans tack till Disney – efter kramen: ”Mitt hjärta är uppfyllt”

Av: Jasmin Lindberg

Publicerad:
Uppdaterad:

En autistisk pojke fotograferades tillsammans med Snövit på Disney World i Orlando under söndagen. Nu tackar mamman Disney för upplevelsen.

– Hon kysste hans huvud och tog honom på en promenad från folkmassan. Jag lät de gå iväg och såg att hon dansade med honom, berättar mamman i ett Facebook inlägg.

En mamma från New Jersey delade med sig av bilder från ögonblicket där Snövit lugnade ner hennes sexårige, autistiske son.

Familjen var på en tiodagars resa på Disney World i Orlando med deras tre söner. En av de som hade autism och var icke-verbal ville fotograferas tillsammans med Snövit. När det väl blev hans tur, var bemötandet över förväntan, berättar mamman till Yahoo Lifestyle.

– Han tittade på Snövit och lade huvudet i hennes knä. Därefter kysste hon hans huvud och sa: ”Låt oss gå en promenad”, säger mamman.

Tog sin tid med sonen

Mamman stannade och lät Snövit gå iväg med sonen och berättar att både hon och hennes man var i tårar. Snövit tog sin tid och dansade med sexåringen, trots alla väntande fans.

Skickade ett tackmail till Disney

Efter händelsen postade mamman ett inlägg på Facebook med bilder från ögonblicket och kallade det för sann magi. Sedan skickade hon också ett tackmail till Disney för att personligen tacka Snövit för hennes omtänksamhet.

– Mitt hjärta är uppfyllt. Det var underbart att se hur Snövit behandlade min son. Hon gick över all förväntan och tillbringade så mycket tid med honom. Hon är en ängel. Det var magiskt och min familj är oerhört berörd och tacksam efter detta, skriver mamman i sitt mail till Disney.

Publicerad: