Tre mål av Patrik Nilsson: Fruktansvärt starkt gjort

Edsbyn-Sandviken stod 3-0 efter 20 minuter. Sedan började matchen på riktigt.

- Vi var ju inte på banan i början, säger Saik-tränaren Anders Jakobsson.

Vid halvåttatiden i går kväll gick det ut en lokal efterlysning över Ön; det var Anders Jakobsson som saknade sitt bandylag.

- Jag vet inte vad som hände, vi stod bara och tittade på.

Under tiden såg Palle Rönn-qvist, Jonas Edling och Jonas Edling igen till att göra tre snabba mål för Edsbyn.

"Borde vara bättre"

Efter en mållös halvtimma kom maskinen Saik igång och andra halvlek hann knappt börja innan skyttekungen Magnus Muhrén kvitterade till 3-3. Sedan stod matchen och vägde - tills skarpe målskytten Patrik Nilsson började göra sitt jobb.

4-3 kom efter 52 minuter, 5-3 efter 85, 6-3 efter 87. Alla kom på skott, alla kom från Patrik Nilssons klubba.

- Vi har haft lite problem med Edsbyn i vinter, men vi borde verkligen vara bättre än vi var i dag, säger Anders Jakobsson. Men vi vände i alla fall 0-3, det är fruktansvärt starkt gjort.