Alexander Faltsetas

Faltsetas: Hatar sådant – var tvungen att markera

Av: 

Linn Nordström

SPORTBLADET

Efter bara sex spelade minuter av ångestmötet på Tele 2 stod Hammarbys Astrit Selmani och stångades med Häckens Alexander Faltsetas på planen.

– Två hingstar som går emot varandra, kanske lite onödigt att gå panna mot panna men man måste markera, säger Faltsetas.

– Han går in och jag går in, jag kan se jävligt arg ut, kontrar Selmani.

Det var två frustrerade lag som var pressade att vinna mötet på Tele 2 och det märktes direkt. Efter sex minuter hade tre gula kort delats ut.

Abbe Khalili fick gult efter bara tre minuter.

– Det är sjukt, jag tycker att det är billigt. Jag tänkte direkt, ger han mig gult kort för det där så kan jag få ett till gult för vad som helst, så det blev ganska passivt för mig i det defensiva spelet och det var frustrerande, säger han.

Tre minuter efter den situationen fick domare Kaspar Sjöberg lufta det gula kortet igen. Hammarbys Mohanad Jeahze gick omkull och Alexander Faltsetas var snabbt framme och skrek:

– Jag skrek ställ dig upp, han slänger sig och det är inte ens kontakt. Jag hatar sådant och sen kommer Astrit (Selmani) springandes i full fart och man är uppe i varv, det blir hetsigt, säger Faltsetas.

”Kunde inte ta honom seriöst”

Hammarby var märkbart frustrerade i första halvlek, både av att spelet inte fungerade och att Häcken efter sitt ledningsmål i sjunde minuten drog ner tempot.

– De är rutinerade, de leder och tar tid på sig i alla situationer, det blir väldigt irriterande för oss. Faltsetas skriker på mig att ställa mig upp och sådan skit. Han skrek ställ dig upp igen när jag blev helt överkörd i andra halvlek och vi får en frispark, då tänkte jag bara att jag kan inte ta honom seriöst, säger Jeahze, något Faltsetas skakar på huvudet över när han får höra om uttalandet.

– Sa han så? Sa Jeahze att han inte kunde ta mig seriöst? Om HAN säger så, då är det att ta i.

Du håller inte med?

– Nja, vad ska jag säga. Min åsikt är att han överdriver… något, säger Faltsetas med ett leende.

ANNONS EXTERN LÄNK

Den som vet mest vinner mest! Kvällens hetaste spelobjekt hittar du på Oddset. Nu med betbuilder och cash-outfunktion | Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

LÄS VIDARE

Bank: De fick bara ännu mer av ingenting

ÄMNEN I ARTIKELN

Alexander Faltsetas

BK Häcken

Hammarby IF