Publicerad 2018-10-24

PSG var på väg mot en tung förlust på Parc des Princes.

Men Angel di Maria räddade storklubben.

I slutminuterna kvitterade han till 2–2 mot Napoli.

Paris Saint-Germain inledde Champions League med en förlust borta mot Liverpool. Roberto Firmino blev sen hjälte för hemmalaget när han ordnade avgörande 3–2 på stopptid.

Mot Napoli på hemmaplan såg det länge ut att bli en tung förlust för PSG.

Efter en halvtimme sprang Lorenzo Insigne bra i djupet och fick bollen av José Callejon. Insigne lyfte kyligt in 1–0 över målvakten Alphonse Areola i PSG:s målbur.

Cavani missade bra läge

Edinson Cavani fick ett ypperligt läge att kvittera i början av andra halvlek. En retur från David Ospina studsade rakt ut till anfallaren som sköt utanför.

1–1 kom efter en timmes spel. Thomas Meunier sköt ett skott som styrdes in i eget mål av en Napoli-spelare.

Den franska storklubben kändes heta då. Men det var Napoli som tog ledningen.

Fabian Ruiz sköt ett skott som tog i ryggen på Marquinhos. Bollen hamnade hos Dries Mertens som var kylig framför Areola. Anfallaren tryckte in 2–1.

Tredje plats i gruppen

PSG jagade sedan en kvittering.

Angel Di Maria klev fram och blev poänghjälte.

I den 93:e minuten skruvade han vackert in 2–2 med sin vänsterfot. En viktig poäng för PSG som är på tredje plats i grupp C.

– Napoli vann nästan. Vi är nöjda med prestationen, men arga och besvikna över att släppa in ett mål i 93:e minuten, säger Napoli-tränaren Carlo Ancelotti till Sky Sport Italia enligt Football Italia.

PSG har fyra poäng efter tre matcher. Napoli har fem och Liverpool toppar gruppen på sex pinnar.

Se fler höjdpunkter på Viafree.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på Viaplay.se