I fjol nobbade Zlatan Ibrahimovic MLS All star-match.

I år ställde han upp – i 30 minuter.

Svensken gick av mållös när laget förlorade mot Atlético Madrid.

MLS samlade under natten ihop sina stjärnor och ställdes mot Atlético Madrid i en träningsmatchen. Från start spelade bland andra Wayne Rooney, Nani, Carlos Vela och Zlatan Ibrahimovic.

Men för ovanlighetens skull var det inte Zlatan som hamnade i rampljuset. 37-åringen klev av plan efter 30 minuter. Istället stal Atlético Madrids jättevärvning João Felix showen.

Ett mål och en assist

Marcos Llorente gjorde 1–0 i första halvlek. I andra halvlek stod supertalangen Felix för ett mål och en assist. 2–0-målet gjorde han själv genom ett vasst avslut från utanför straffområdet. Det sista målet gjordes av Diego Costa efter en delikat framspelning av 19-åringen.

Portugisen köptes in från Benfica för 1,3 miljarder kronor, och har stora förväntningar på sig. Inte minst från sig själv.

– Självklart vill jag bli lika bra som Cristiano Ronaldo, sa João Felix i en intervju nyligen.

Carlos Vela från Los Angeles FC mot Atlético Madrids försvarare Manu Sánchez i onsdagens match i Orlando.