Uppdaterad 2011-03-10 | Publicerad 2010-09-30

...och spelade fram till ytterligare två fullträffar

Titta!

Nu gör Fredrik Ljungberg mål igen.

I morse prickade han in sitt första mål för Chicago Fire i 3–0-segern mot San Jose Earthquakes.

Fredrik Ljungberg gjorde sitt första ligamål för sin nya klubb Chicago i morse och samtidigt lyckades laget bryta en negativ trend. När Steven Kinney tryckte in 1–0 efter Ljungbergs inåtskruvade hörna var det lagets första nätkänning på 401 minuter.

I andra halvlek spädde Ljungberg på till 2–0 och ska man göra sitt första ligamål för sin nya klubb, då kan man lika gärna det snyggt, resonerade nog Ljungberg.

Mittfältaren tog en löpning, fick bollen utanför straffområdet, körde en ”peta-stick” och lyfte sedan in 2-0 läckert i bortre burgaveln.

På stopptid låg svensken också bakom Patrick Nyarkos 3–0 efter ett inspel från höger.

I och med segern håller Chicago liv i slutspelsdrömmen.