Zlatan: ”Jag saknar Old Trafford”

Publicerad:
Uppdaterad:

FOTBOLL

Zlatan Ibrahimovic lämnade Manchester United för Los Angeles Galaxy för drygt en månad sedan. 

Nu skickar han en hälsning till sin gamla klubb. 

– Jag saknar att spela på Old Trafford, säger han. 

Zlatan Ibrahimovic har spelat fem matcher för Los Angeles Galaxy och gjort tre mål. Det har dock gått tungt för klubben de senaste tiden och efter matchen mot New York Red Bulls var Ibrahimovic inte nöjd. 

– Jag har aldrig förlorat tre matcher i rad, sa han då. 

Inför Manchester Uniteds FA-cup-final mot Chelsea 19 maj har Ibrahimovic skickat en hälsning till sin gamla klubb. I en video som Manchester United har lagt upp säger han att han saknar fansen, Old Trafford och tränaren José Mourinho. 

– Jag ser att ni gör det bra, vilket jag gillar väldigt mycket, även om jag inte är där. Här är allt okej, jag njuter av solen varje dag och jag tror att ni också njuter av ert väder, säger han och fortsätter: 

– Till alla fans vill jag säga att jag saknar er. Jag saknar att spela på Old Trafford och se alla röda tröjor. Jag vill tacka alla för stödet, energin och adranelaniet ni gav mig. Jag ville tacka mina lagkamrater också, ni gjorde det enkelt för mig.

”En målvakt ska inte bli årets spelare”

Zlatan fortsatte sedan:

– Och coach, jag saknar dig också. Du gör det bra, du vet vad du behöver jag för att vinna. Hoppas att ni vinner finalen och att mentaliteten från tidigare år fortsätter.  

Ibrahimovic får även frågan om vem han tycker är årets spelare. Liverpools Mohamed Salah fick priset, men Zlatan väljer någon annan. 

– Årets spelare skulle jag säga är David de Gea, även om en målvakt inte ska bli årets spelare. Han har haft ett fantastiskt år som tidigare år, så det är min röst, säger han. 

Zlatan tycker att David de Gea är årets spelare.
Foto: Twitter, TT
Zlatan tycker att David de Gea är årets spelare.
Publicerad:

LÄS VIDARE

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.