Hammarby förlorade mot Östersunds FK

Uppdaterad 2018-07-25 | Publicerad 2016-01-31

Målvakten Aly Keita höll nollan och Östersunds FK var effektivt framåt.

Därför föll Hammarby med 0-2.

Hammarby saknade inte chanser när laget spelade mot allsvenska nykomlingen Östersunds FK i Salou utanför Barcelona.

Måns Söderqvist gav Kennedy Bakircioglü ett kanonläge efter 25 minuter, men Bajen-veteranen sköt över. En kvart senare fick Söderqvist ett friläge framför mål, men lyckades inte få in bollen bakom målvakten Aly Keita.

Hammarby blev nollat i matchen. En stor orsak till det var Keita som gjorde flera riktigt bra räddningar. Han var en av planens giganter.

Och från sin position längst bak fick han se Östersunds FK besegra Hammarby.

Matchen avgjordes i början av den andra halvleken.

Två snabba mål i andra

Joseph Aidoo hängde inte med när Alex Dyer fick bollen i straffområdet och tryckte in 1-0 bakom målvakten Tim Markström.

I den 55:e minuten kom 2-0 efter att Saman Ghoddos tagit sig in från vänsterkanten och skjutit in 2-0 med högerfoten. Målvakten Tim Markström var på bollen, men lyckades inte stoppa den från att passera mållinjen.