Victor Nilsson Lindelöf har en mardrömsmatch för Manchester United.

Bättre går det för en annan landslagsback.

Mikael Lustig satte dubbla mål när Celtic avancerade till final i ligacupen.

Olika falla ödets lotter för Janne Anderssons landslagsbackar denna lördag eftermiddag.

I Manchester fick Victor Nilsson Lindelöf en chans när Phil Jones skadade sig – men var inblandad i två baklänges mål på tio minuter där det sista var en rejäl tabbe från svensken.

Lustig rivstartade

Annat ljud i skällan var det när Celtic ställdes mot Hibernian i ligacupens semifinal.

Där handlade det mesta om Mikael Lustig i första halvlek. Efter 15 minuter satte han 1–0 och i den 42:a utökade svensken till 2–0.

– Det viktigaste är att vi är i final, det är fantastiskt, säger Lustig till BT Sports.

Målen är också en påminnelse om hur tung avstängningen på ytterbacken är inför det första mötet med Italien i VM-playoff.

Matchen slutade till slut 4–2 till Celtic efter att Moussa Dembele gjort båda målen i andra akten.