Fem personer fördes till sjukhus

Glada - trots allt Dinamo Bukarests supportrar under matchen mot Lazio.

Två rumänska fotbollsfans blev knivskurna när supportrar från Lazio och Dinamo Bukarest drabbade samman i Rom inför lagens möte i kvalet till Champions league.

Enligt nyhetsbyrån ANSA stacks en person i ryggen och en annan i benet. En tredje Dinamo-supporter ska även ha skadats i huvudet. Totalt fördes fem personer till sjukhus.

Det var tufft på planen också och den norska domaren delade ut tre röda kort varav två till hemmalaget. Ionel Danciulescu gav gästerna ledningen efter 22 minuter. Lazio brände en straff men fick ändå oavgjort, 1–1, till slut sedan Massimo Mutarelli kvitterat i början av andra.

I Glasgow satte Nacho Novo ett mål i 90:e minuten för hemmalaget Rangers som därmed slog Röda Stjärnan från Belgrad med 1–0.

Matcherna var den första av två i den tredje och sista kvalomgången. Returerna spelas om två veckor.